+ Ingyenes hirdetés feladása

Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Kézműves könyv gyerekeknek és felnőtteknek

1 700 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1580722
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ajánlás
A könyv gyermekek számára készült, de ajánlom mindenkinek, aki szereti a természetes anyagokat, szalmát, csuhét, és szeretné megismerni a kézműves  tárgyak  alkotásának örömét.
Könyvemben leírtak szerint  készíteni lehet karácsonyi, húsvéti díszeket,  Anyák Napjára, névnapra vagy születésnapra  ajándékokat. Az oldalak úgy vannak megszerkesztve, hogy nincsenek hivatkozások, vagyis egy helyen mindent megtalálható ami az adott tárgy megalkotásához szükséges. Nincs szükség visszalapozásra, így a felhasználás egyszerűbbé és átláthatóbbá válik.
A kézműves foglalkozások játékossága megragadja a gyermekek figyelmét. Fejleszti az alkotókészséget és a fantázia könnyedén varázsol az egyszerű csuhélevélből vagy szalmaszálból csodaszép dísztárgyat, vagy használati tárgyat.
A  foglalkozások során tapasztalom, hogy a gyermekek a vártnál több érdeklődéssel és kedvvel ismerkednek a számukra új anyagokkal és technikákkal, hozzáállásuk játékos és türelmük határtalan.
 
Karácsony, Húsvét, Anyák Napja
Szalma-csuhé
ISBN:978-963-08-9438-8 978-963-08-9311-4 Magánkiadás Oldalszám: 60 Méret: A5

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
KaposvárHasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár