Méh és virág mintás méhviasz élelmiszer csomagoló

3 259 Ft
Kaposvár
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12512458
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A méh és virág mintás méhviasz élelmiszer csomagoló nem csak egy praktikus kiegészítő, hanem egy tudatos választás is a környezetünk védelmében. Képzeld el, hogy a konyhád tele van frissen tartott élelmiszerekkel, miközben minimálisra csökkented a műanyag használatát. Ez a méhviasz élelmiszer csomagoló pont erre lett tervezve.



Ez a termék kiváló alternatívája az egyszer használatos alumínium- és műanyag fóliáknak. Az újrahasznosítható csomagolóanyag enyhén öntapadó, így könnyedén alkalmazkodik az ételek formájához. Nem kell többé aggódnod a pazarlás miatt, hiszen ezt a csomagolót akár 1000 alkalommal is újra felhasználhatod. Ezzel nem csak pénzt spórolsz, hanem a bolygót is óvod.



A méhviasz élelmiszer csomagoló anyaga 100% biotextil és méhviasz, ami természetes és környezetbarát. Amikor már nem használod, egyszerűen bedobhatod a komposzthalomba vagy a kertbe, ahol teljesen lebomlik. Ez a fenntartható megoldás csökkenti a műanyag hulladék mennyiségét, így egy lépéssel közelebb kerülhetsz a zöldebb életmódhoz.



A csomagoló többféle méretben kapható: S, M és L. Így könnyedén megtalálhatod a megfelelő méretet a különböző ételekhez, legyen szó kisebb gyümölcsökről, szendvicsekről vagy nagyobb ételekről. A méhviasz élelmiszer csomagoló rugalmas és jól formázható, így bármit is csomagolsz vele, biztos lehetsz benne, hogy az ételeid frissen maradnak.



A használata rendkívül egyszerű. Csak tedd rá a csomagolót az ételre vagy az edényre, majd enyhén nyomd rá a kezeddel, hogy a méhviasz melege a tested hőjére öntapadóvá váljon. Így könnyedén lezárhatod a csomagolást, és biztosíthatod, hogy az ételeid frissen és ízletesen maradjanak. A tisztítása is gyerekjáték: csak öblítsd le hideg vízzel, és hagyd megszáradni.



Ez a termék nem csak praktikus, de gyönyörű is. A méh és virág mintás design frissességet és természetközelséget sugároz, így öröm lesz vele dolgozni a konyhában. Ráadásul ajándéknak is kiváló választás lehet, hiszen ki ne örülne egy ilyen környezetbarát és stílusos megoldásnak?



Összefoglalva, a méh és virág mintás méhviasz élelmiszer csomagoló minden szempontból tökéletes választás. Környezetbarát, többször használható, természetes anyagokból készült és gyönyörű designnal rendelkezik. Ne habozz, szerezd be még ma, és tapasztald meg, milyen érzés, amikor a konyhád valóban zölddé válik!



Miért pont ez a termék?





Környezetbarát: csökkenti a műanyag hulladékot


Többször használható: akár 1000 alkalommal is felhasználható


Természetes anyagok: biotextil és méhviasz


Könnyen tisztítható: egyszerűen öblíthető


Szép és praktikus: méh és virág mintás design





Felhasználási tippek:





Csomagold be a maradék ételeket


Tartsd frissen a zöldségeket és gyümölcsöket


Használd szendvicsek csomagolására


Fedj le vele tálakat és edényeket


Készíts vele praktikus uzsonnacsomagot





Felhasználási alkalmak:





Piknikek és kirándulások


Munkahelyi ebédek


Iskolai uzsonnák


Ünnepi étkezések előkészítése


Hosszabb tárolás a hűtőben





Csomag tartalma:





3 db méhviasz élelmiszer csomagoló (S, M, L méretben)


1 db használati útmutató





Vegyél egy csomagot, és tedd zöldebbé a konyhádat ezzel a méh és virág mintás méhviasz élelmiszer csomagolóval! Élvezd a frissen tartott ételeket, miközben hozzájárulsz a műanyagmentes jövőhöz!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Antik retro vintage hordozható kemping tűzhely petróleumfőző
    Kaposvár
    szép állapotú petroleum főző, kép szerint posta megoldható tel:06203745745...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 3 órája
    25 000 Ft
  • réz asztal retro dohányzó aszta
    Kaposvár
    réz asztal retro dohányzó asztal az üveglap tappancsok sajnos nincsenek meg tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 3 órája
    12 000 Ft
  • faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár
    faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, barna lazúrral lefestve. Az asztalon javitva vannka a lyukak, faforgács és ragasztó keverékkel...mivel egy 600 éves fa , 2 méter átmérőjű törzséről beszél...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 3 órája
    600 000 Ft
  • Kaposvár
    Eladó egy 200x105x63 méretű acél páncélszekrény. A szekrénynek egy belső zárható tartódoboza is van. Irányár: 80 000 Ft A szállítást a vevőnek kell megoldania. Érdeklődők ezen a címen írhatnak: zardedit@gmail.com...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    80 000 Ft
  • 6 adagos szilikonos muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    2 329 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár