Öntapadós jelölő címke

1 649 Ft
Kaposvár
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12449204
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az öntapadós jelölő címke egy csodálatos megoldás, amely rendet teremt a konyhád és az otthonod bármely részén. Legyen szó tárolódobozokról, fűszertárolókról vagy befőttesüvegekről, ezek az újrahasználható, fekete címkék minden helyzetben megállják a helyüket. Felejtsd el a káoszt és az állandó keresgélést, hiszen ezek a címkék nemcsak praktikusak, de dizájnosak is, így még esztétikai szempontból is hozzáadnak a környezetedhez.



Az öntapadós jelölő címke mérete 49x34mm, ami tökéletesen elegendő arra, hogy jól látható és olvasható legyen minden, amit ráírsz. A fekete szín eleganciát és letisztultságot kölcsönöz, míg az öntapadós felület biztosítja, hogy a címkék mindig a helyükön maradjanak, még akkor is, ha gyakran használod őket. Az újrahasználhatóság pedig nemcsak környezetbarát megoldást jelent, hanem gazdaságos is, hiszen nem kell folyamatosan új címkéket vásárolnod.



Ez a termék különösen hasznos lehet azok számára, akik szeretik a rendet és az átláthatóságot az otthonukban. A jelölő címkék segítségével minden tároló és üveg pontosan megjelölhető, így soha többé nem kell találgatnod, hogy mi is van a dobozban vagy az üvegben. Ráadásul a kreatív projektekhez is kiváló választás, legyen szó akár otthoni dekorációról, akár kézműves foglalkozásokról.



Az öntapadós jelölő címke nemcsak a konyhában, hanem a kertben is remekül használható. A hobbikertészek számára ideális megoldás lehet a virágcserepek és növénytartók megjelölésére. Így mindig tudni fogod, hogy melyik növény melyik cserépben van, és nem keverednek össze a különböző fajták.



Ezek a címkék valóban figyelemre méltóak, hiszen könnyedén alkalmazhatók bármilyen felületen, és ha már nincs szükséged rájuk, egyszerűen eltávolíthatók anélkül, hogy nyomot hagynának. Az újrahasználhatóság pedig azt jelenti, hogy mindig újra és újra felhasználhatod őket, ahogy változnak az igényeid.



Összefoglalva, az öntapadós jelölő címke egy fantasztikus eszköz, amely segít rendet tartani az otthonodban és a kertedben. Próbáld ki most, és tapasztald meg, milyen könnyedén és hatékonyan tudsz rendet teremteni ezekkel a praktikus és dizájnos címkékkel!



Miért pont ez a termék?





Praktikus és dizájnos megoldás


Újrahasználható és gazdaságos


Könnyen felhelyezhető és eltávolítható


Elegáns, fekete színű


Különböző felületeken is jól tapad





Felhasználási tippek:





Kreatív ajándékok készítése


Iskolai projektmunkák


Iroda szervezése


Játékok és gyerekek holmijának rendszerezése


Utazási kiegészítők jelölése





Felhasználási alkalmak:





Születésnapi partik


Esküvők és különleges események


Karácsonyi sütés és főzés


Kerti partik és grill események


Nagyobb családi összejövetelek





Csomag tartalma:



A csomagban 36 db fekete, újrahasználható öntapadós jelölő címke található, amelyek tökéletesek mindenféle tároló és üveg megjelölésére.




Vegyél egy csomagot, és tedd emlékezetessé a konyhád vagy kerted rendezését ezekkel az öntapadós jelölő címkékkel, amelyek garantáltan rendet és átláthatóságot hoznak az otthonod minden szegletébe!




 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • ÁRCSÖKKENTÉS: KÖRMÖS KERÉK Eladó
    Kaposvár
    Külméretek kerékátmérõ kicsi: : 330 mm szélesség : 80 mm körömméret : 30 mm körmös kerék tengely átmérõje: 26 mm, körmös kerék külsõ átmérõje: 28 cm. Súlya: ~7 kg (9kg)/pár Az ár egy pár (2 db) kerékre vonatkozik....
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    9 órája, 29 perce
    6 500 Ft
  • Új féltetős garázs eladó
    Kaposvár
    3x7 méteres legyártott, épülethez rögzíthető féltetős garázs cserepes lindab lemez fedéssel eladó. Megrendelésből visszamaradt, új. Szerelés nélkül 890e ft, szerel~ssel 1.030.000-ft 70/60 90 779...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 1 órája
    890 000 Ft
  • 4250 ml-es, csavaros, dunsztos, Limpex üveg, kupak nélkül, 2 db eladó
    Kaposvár
    4250 ml-es , csavaros tetejű, Limpex gyártmányú, dunsztos üveg, tetőkupak nélkül, 2 db eladó. Méretek: átmérő a tetején: 9,5 cm, alul 13 cm, középen 15,5 cm. Magassága: 29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 1 órája
    1 000 Ft
  • Kb. 5 literes dunsztos nagy üveg, nem csavaros tetejű, 1 db eladó
    Kaposvár
    Kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10 cm, az alján: 16-17 cm. Magassága: 28-29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készítésére. Szállítás vevő feladata és költsé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 1 órája
    500 Ft
  • 3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó
    Kaposvár
    3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10-11 cm, az alján: 16 cm. Magassága: 30 cm. Az egyik üveg magassága 28-29 cm. Alkalmasak befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 1 órája
    1 500 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár