Ezt a hirdetést archiválták.

Összecsukható szilikon edényszárító

Kaposvár
1 hete, 1 napja

Hasonló hirdetések

  • ÁRCSÖKKENTÉS: KÖRMÖS KERÉK Eladó
    Kaposvár
    Külméretek kerékátmérõ kicsi: : 330 mm szélesség : 80 mm körömméret : 30 mm körmös kerék tengely átmérõje: 26 mm, körmös kerék külsõ átmérõje: 28 cm. Súlya: ~7 kg (9kg)/pár Az ár egy pár (2 db) kerékre vonatkozik....
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    9 órája, 52 perce
    6 500 Ft
  • Új féltetős garázs eladó
    Kaposvár
    3x7 méteres legyártott, épülethez rögzíthető féltetős garázs cserepes lindab lemez fedéssel eladó. Megrendelésből visszamaradt, új. Szerelés nélkül 890e ft, szerel~ssel 1.030.000-ft 70/60 90 779...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 1 órája
    890 000 Ft
  • 4250 ml-es, csavaros, dunsztos, Limpex üveg, kupak nélkül, 2 db eladó
    Kaposvár
    4250 ml-es , csavaros tetejű, Limpex gyártmányú, dunsztos üveg, tetőkupak nélkül, 2 db eladó. Méretek: átmérő a tetején: 9,5 cm, alul 13 cm, középen 15,5 cm. Magassága: 29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    1 000 Ft
  • Kb. 5 literes dunsztos nagy üveg, nem csavaros tetejű, 1 db eladó
    Kaposvár
    Kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10 cm, az alján: 16-17 cm. Magassága: 28-29 cm. Alkalmas befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készítésére. Szállítás vevő feladata és költsé...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    500 Ft
  • 3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó
    Kaposvár
    3 db, kb. 5 literes, nem csavaros tetejű, nagy dunsztos üveg eladó. Méretek: átmérő a tetején: 10-11 cm, az alján: 16 cm. Magassága: 30 cm. Az egyik üveg magassága 28-29 cm. Alkalmasak befőttek, méz, egyéb élelmiszer tárolására, vagy díszüveg készíté...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 2 órája
    1 500 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12496946
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az összecsukható szilikon edényszárító az a konyhai eszköz, amire mindig is vágytál. Egy olyan termék, amely egyszerre praktikus és esztétikus, és megoldást nyújt a mindennapi mosogatás kihívásaira. Ezzel az edényszárítóval nemcsak helyet takaríthatsz meg a konyhában, hanem egy elegáns és funkcionális kiegészítővel is gazdagíthatod otthonodat.



Az összecsukható szilikon edényszárító egyik legnagyobb előnye a helytakarékosság. Amikor éppen nincs szükséged rá, egyszerűen összecsukhatod és elteheted egy szekrénybe vagy fiókba. Ez a tulajdonság különösen hasznos azok számára, akik kisebb konyhával rendelkeznek, vagy szeretnék elkerülni a zsúfoltságot a pulton.



A termék másik kiemelkedő tulajdonsága a sokoldalúság. A kinyitható és összecsukható kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű és formájú edényt, tányért vagy poharat biztonságosan elhelyezz benne. Az evőeszközök számára kialakított elválasztó pedig még praktikusabbá teszi a használatát, hiszen így könnyedén rendezheted a különböző tárgyakat.



A szilikon anyag nemcsak tartós és strapabíró, hanem rendkívül könnyen tisztítható is. Nem kell aggódnod a makacs foltok vagy a lerakódott vízkő miatt, hiszen egyszerűen letörölheted vagy akár mosogatógépben is elmoshatod az edényszárítót. Ez a higiénikus megoldás biztosítja, hogy mindig tiszta és friss maradjon a konyhád.



Az összecsukható szilikon edényszárító modern és letisztult designnal rendelkezik, amely bármely konyhába tökéletesen illeszkedik. Az egyszerű, mégis elegáns megjelenésével nemcsak praktikus, hanem esztétikai értéket is képvisel. Ideális választás mindazok számára, akik szeretik a minimalista stílust és a funkcionalitást ötvöző konyhai kiegészítőket.



Fontos megemlíteni, hogy az összecsukható szilikon edényszárító BPA-mentes anyagból készült, így teljesen biztonságos az egész család számára. Nem kell aggódnod az esetleges káros anyagok miatt, amelyek a mindennapi használat során az ételeidre kerülhetnek.



Összefoglalva, az összecsukható szilikon edényszárító nemcsak egy hasznos konyhai eszköz, hanem egy olyan termék, amely megkönnyíti és szebbé teszi a mindennapi életet. Praktikus, helytakarékos, sokoldalú és könnyen tisztítható – minden, amire egy modern háztartásban szükséged lehet.



Miért pont ez a termék?





Praktikus és helytakarékos megoldás a mindennapi mosogatáshoz.


Könnyen tisztítható szilikon anyagból készült.


Modern és letisztult design.


Sokoldalú használat, mindenféle edény és evőeszköz számára.


BPA-mentes, biztonságos az egész család számára.





Felhasználási tippek:





Használd piknikekhez, amikor szabadtéren mosogatsz.


Vigyél magaddal kempingezéshez, hogy a természetben is legyen hol szárítanod az edényeket.


Praktikus utazásokhoz, hogy mindig legyen egy hely, ahol a mosogatott edényeket száríthatod.


Kisebb lakásokban ideális, ahol a helytakarékosság kiemelten fontos.


Használd a munkahelyi konyhában, hogy mindig rend legyen.





Felhasználási alkalmak:





Nyaralás alkalmával, amikor nincs állandó helyed a mosogatáshoz.


Vendégfogadáskor, amikor sok az elmosnivaló.


Családi összejöveteleken, amikor nagyobb mennyiségű edény halmozódik fel.


Karácsonyi készülődéskor, amikor az ünnepi főzés után kell egy praktikus megoldás.


Születésnapi partik után, hogy gyorsan és könnyedén elpakolhass.





Csomag tartalma:





1 darab Összecsukható szilikon edény és evőeszköz csepegtető, edényszárító.





Vegyél egy csomagot, és tedd egyszerűbbé és rendezettebbé a konyhai teendőidet ezzel az összecsukható szilikon edényszárítóval, amely garantáltan megkönnyíti a mindennapokat!

Elhelyezkedés
Kaposvár

 
Elhelyezkedés
Kaposvár