Perfect Home Tortadíszítő- tartó és szeletelő

939 Ft
Kaposvár
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12508427
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelő egy csodálatos konyhai eszköz, amely minden hobbicukrász álma. Ezzel a sokoldalú eszközzel egyszerre vághatsz egyenlő szeleteket, díszítheted a tortáidat és használhatod alátétként is. Az egyszerű, mégis rendkívül hatékony design lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén készítsd el a leglátványosabb süteményeket és tortákat.



Képzeld el, hogy egy ünnepi alkalomra készítesz tortát, és a Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelő segítségével minden szelet tökéletesen egyforma lesz. Nincs többé bosszúság az egyenetlen szeletek miatt, mert ezzel az eszközzel minden szeletelés gyerekjáték. A tortadíszítő funkcióval gyönyörű, professzionális kinézetű tortákat készíthetsz, amelyek mindenkit lenyűgöznek. Legyen szó szülinapokról, karácsonyi készülődésről vagy húsvéti ünneplésről, ez a tortadíszítő-tartó és szeletelő mindig a legjobb eredményt nyújtja.



Az egyszerű használatának köszönhetően akár kezdő hobbicukrászok is könnyedén elsajátíthatják a használatát. Csak helyezd rá a tortát, és az eszköz segítségével egyenletesen szeletelheted fel. A díszítő funkcióval pedig különféle mintákat és dekorációkat készíthetsz, amelyek minden tortát különlegessé tesznek. Az alátétként való használat pedig biztosítja, hogy a torta mindig stabilan álljon, miközben dolgozol rajta.



A Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelő nemcsak praktikus, hanem esztétikus is. A műanyag anyaga könnyen tisztítható, így a használat után gyorsan rendbe teheted. Fontos, hogy semleges folyékony mosogatószerrel mosd el, és kerüld a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát, hogy sokáig megőrizze szépségét és funkcionalitását.



Ez az eszköz tökéletes ajándék lehet minden hobbicukrásznak, aki szereti a kreatív és igényes munkát a konyhában. A Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelő nemcsak a te konyhádban lehet hasznos, hanem barátaid és családtagjaid is imádni fogják. A három az egyben funkcióval időt és energiát spórolhatsz, miközben mindig lenyűgöző eredményeket érsz el.



Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy professzionális kinézetű tortákat készíts otthon. A Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelő segítségével a sütés és a díszítés is egy örömteli és kreatív folyamat lesz. Légy merész, és varázsold el vendégeidet a tökéletesen szeletelt és gyönyörűen díszített tortáiddal!



Miért pont ez a termék?





Három az egyben funkció: szeletel, díszít és alátétként is szolgál


Egyszerű használat és tisztítás


Időt és energiát spórol


Tökéletes ajándék hobbicukrászoknak


Stabil és esztétikus design





Felhasználási tippek:





Egyenletes szeletek vágása születésnapi tortákhoz


Kreatív díszítések készítése ünnepi süteményekhez


Használat alátétként torta díszítése közben


Szeletelés pitékhez és quiche-ekhez


Egyedi süteménydekorációk készítése





Felhasználási alkalmak:





Születésnapi bulik


Karácsonyi készülődés


Húsvéti ünneplés


Családi hétvégék


Baráti összejövetelek





Csomag tartalma:



A csomagban egy darab Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelő található.




Vegyél egy csomagot, és varázsold különlegessé a következő ünnepi eseményedet a Perfect Home Tortadíszítő-tartó és szeletelővel! Garantáltan lenyűgöző eredményeket érsz el, amelyek mindenkit elbűvölnek.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    10 órája, 46 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár