Piros kerek alakú szilikon airfryer sütőforma

2 679 Ft
Kaposvár
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12494007
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fedezd fel a piros kerek alakú szilikon airfryer sütőforma világát, amely megváltoztatja a sütés és tisztítás élményét! Ha te is gyakran használod a forrólevegős sütődet, biztosan ismerős számodra a sütőkosár tisztán tartásának nehézsége. Ezzel az innovatív szilikon sütőformával azonban búcsút inthetsz a makacs szennyeződéseknek és a hosszas mosogatásnak.



A piros kerek alakú szilikon airfryer sütőforma tökéletes választás mindenkinek, aki egyszerűbbé szeretné tenni a mindennapi sütést. Az anyaga élelmiszer-minőségű szilikon, amely biztonságos és hőálló, így bátran használhatod a forrólevegős sütőben és a mikróban is. A tapadásmentes felületnek köszönhetően az étel nem ragad le, így mindig tökéletes eredményt érhetsz el.



Ez a csodálatos eszköz helytakarékos kialakításának köszönhetően könnyen tárolható, amikor nincs használatban. A szilikon anyag rugalmassága lehetővé teszi, hogy összehajtsd, így minimális helyet foglal a konyhaszekrényben. Az újrafelhasználhatóság révén környezetbarát választás, hiszen hosszú távon csökkenti a hulladék mennyiségét.



A szilikon sütőforma használatával az ételek szaftosabbak maradnak, hiszen a formának köszönhetően a forrólevegő egyenletesen cirkulál az étel körül, így minden oldalról tökéletesen átsül. Az elkészült étel után pedig a tisztítás gyerekjáték, hiszen a forma könnyen elmosható kézzel vagy akár mosogatógépben is.



Az airfryer sütőforma nemcsak a sütések alkalmával használható, hanem mikróban is tökéletesen működik. Sőt, hűtőben is tárolhatod benne az ételeket, így igazán sokoldalú kiegészítője lesz a konyhádnak. Legyen szó ropogós sültkrumpliról, szaftos húsokról vagy éppen zöldségekről, ez a forma mindig megkönnyíti a dolgodat.



Ne habozz, szerezd be a piros kerek alakú szilikon airfryer sütőformát, és tapasztald meg, milyen egyszerűvé és élvezetessé válhat a sütés! Ez az eszköz minden háztartás elengedhetetlen kelléke, amely nemcsak praktikus, de stílusos is. A gyönyörű piros szín feldobja a konyhát, és mindig örömmel használod majd.



Miért pont ez a termék?





Könnyen tisztítható, tapadásmentes felület


Helytakarékos és összecsukható


Használható forrólevegős sütőben és mikróban


Hőálló és élelmiszer-minőségű szilikon anyag


Környezetbarát és újrafelhasználható





Felhasználási tippek:





Ideális ropogós sültkrumpli készítéséhez


Szaftos húsok sütése egyszerűen és gyorsan


Zöldségek grillezése és párolása


Muffinok és sütemények sütése


Ételek tárolása hűtőben





Felhasználási alkalmak:





Családi vacsorák


Piknikek és kirándulások


Gyerekzsúrok


Baráti összejövetelek


Hétköznapi gyors ebédek és vacsorák





Csomag tartalma:





1 db piros kerek alakú szilikon airfryer sütőforma





Vásárold meg a piros kerek alakú szilikon airfryer sütőformát, és varázsold egyszerűbbé és tisztábbá a sütési folyamatot! Ne vesztegesd az idődet a mosogatásra, élvezd a gyors és könnyű tisztítást, miközben környezetbarát megoldást választasz. Tedd emlékezetessé az étkezéseidet ezzel a fantasztikus eszközzel, amely garantáltan feldobja a konyhádat és az étkezéseidet is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Antik retro vintage hordozható kemping tűzhely petróleumfőző
    Kaposvár
    szép állapotú petroleum főző, kép szerint posta megoldható tel:06203745745...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    25 000 Ft
  • réz asztal retro dohányzó aszta
    Kaposvár
    réz asztal retro dohányzó asztal az üveglap tappancsok sajnos nincsenek meg tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    12 000 Ft
  • faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár
    faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, barna lazúrral lefestve. Az asztalon javitva vannka a lyukak, faforgács és ragasztó keverékkel...mivel egy 600 éves fa , 2 méter átmérőjű törzséről beszél...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    600 000 Ft
  • Kaposvár
    Eladó egy 200x105x63 méretű acél páncélszekrény. A szekrénynek egy belső zárható tartódoboza is van. Irányár: 80 000 Ft A szállítást a vevőnek kell megoldania. Érdeklődők ezen a címen írhatnak: zardedit@gmail.com...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    80 000 Ft
  • 6 adagos szilikonos muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    2 329 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár