Piros tésztakészítő gép

16 489 Ft
Kaposvár
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12479812
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Piros színű tésztakészítő gép - Friss tészta könnyedén



A piros színű tésztakészítő gép megérkezett, hogy forradalmasítsa a konyhád mindennapjait! Ha szenvedélyesen szeretsz főzni, és mindig is álmodoztál arról, hogy saját kezűleg készítsd el a tésztát, akkor ez a gép a tökéletes választás számodra. A piros színű tésztakészítő gép segít, hogy otthonodban egyszerűen és gyorsan készíthess isteni finom, friss tésztát.



A tésztakészítő gép két pengés modellje lehetővé teszi, hogy különböző tésztaformákat készíts. Akár vékonyabb, akár vastagabb tésztalapokat szeretnél, a gép kétféle programjának köszönhetően könnyedén kiválaszthatod a számodra ideális vastagságot. A nyújtó és tésztaformázó programok segítségével minden alkalommal tökéletes eredményt érhetsz el.



A piros színű tésztakészítő gép állítható tészta vastagsággal rendelkezik, így mindig az adott receptnek megfelelő vastagságot választhatod. Legyen szó dumplingról, ravioliról, gyozáról vagy pierogiról, a gép garantáltan megkönnyíti a munkádat. A rozsdamentes acél anyag biztosítja a gép tartósságát és hosszú élettartamát, így éveken át hű társad lesz a konyhában.



Ez a tésztakészítő gép manuálisan működik, így nincs szükség áramra vagy elemekre. Csak rögzítsd stabil felületre, és máris kezdheted a tésztakészítést. A gép egyszerűen használható, és bárki számára könnyen elsajátítható a működése. Az előkészületek során is nagy segítségedre lesz, hiszen gyorsan és egyszerűen gyúrhatod össze a tésztát a kívánt alapanyagokból.



A piros színű tésztakészítő gép nemcsak praktikus, hanem stílusos is. Elegáns megjelenése bármelyik konyhába illik, és a barátaid is irigykedni fognak, amikor meglátják, milyen profi eszközzel készíted el a tésztákat. Ne aggódj a tisztítás miatt sem, hiszen a gép könnyen tisztítható, csak óvatosan töröld át használat után, és máris kész a következő használatra.



A piros színű tésztakészítő gép minden tésztarajongó számára kötelező darab. Legyen szó hétköznapi vacsoráról vagy ünnepi alkalomról, a gép mindig segítségedre lesz. Készítsd el saját tésztáidat, és élvezd a friss, házi készítésű tészta ízét, amit semmi sem múlhat felül. Az otthon készült tészta varázsa semmihez sem fogható, és ezzel a géppel most te is részese lehetsz ennek az élménynek.



A boldogság és az öröm garantált, hiszen nincs is annál jobb érzés, mint amikor saját kezűleg készíted el az ételt szeretteidnek. A piros színű tésztakészítő gép minden alkalomra tökéletes választás, és biztos lehetsz benne, hogy mindenki imádni fogja az általad készített tésztákat.



Miért pont ez a termék?





Kiváló minőségű rozsdamentes acél.


Könnyen kezelhető és tisztítható.


Különböző tésztaformák készítésére alkalmas.


Kétféle program: nyújtó és tésztaformázó.


Stabil rögzítés, biztonságos használat.





Felhasználási tippek:





Készíts házi tagliatelle-t.


Próbáld ki a saját ravioli receptedet.


Készíts friss lasagna lapokat.


Alkoss különleges dumplingokat.


Készíts házi spagettit friss alapanyagokból.





Felhasználási alkalmak:





Családi vacsorák.


Ünnepi ebédek.


Baráti összejövetelek.


Különleges alkalmak.


Hétköznapi főzések feldobására.





Csomag Tartalma:





1 db piros színű tésztakészítő gép.


1 db gépet rögzítő kiegészítő.





Ne habozz, szerezd be most a piros színű tésztakészítő gépet, és készíts isteni finom, házi tésztákat könnyedén! Légy te is a saját konyhád mestere ezzel a lenyűgöző eszközzel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    10 órája, 46 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 3 perce
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár