Rózsaszín nyeles mosogatószivacs

8 389 Ft
Kaposvár
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12476665
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A rózsaszín nyeles mosogatószivacs a konyhai tisztítás új szintjét hozza el neked. Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha könnyedén elérnéd a legmélyebb palackok, cumisüvegek és poharak belsejét anélkül, hogy szenvednél a tisztítással? A rózsaszín nyeles mosogatószivacs ezt a problémát oldja meg számodra, és mindezt egy csodálatos, stílusos kialakításban.



Ez a mosogatószivacs 360 fokban forgatható, így minden irányban alaposan tisztít. Nem kell többé aggódnod a makacs szennyeződések miatt, amelyek az üvegek alján ragadnak. A nyél kényelmes fogást biztosít, így könnyedén használhatod, akár egy kézzel is. Az ABS+szilikon+rozsdamentes acél anyagokból készült szivacs strapabíró és hosszú élettartamú, így biztos lehetsz benne, hogy sokáig szolgál majd téged.



A rózsaszín nyeles mosogatószivacs nem csak a mindennapi mosogatáshoz ideális, hanem különösen hasznos palackok, cumisüvegek és termoszok tisztításához. Ha valaha is küzdöttél azzal, hogy a hagyományos szivacsok nem érnek el mindenhová, akkor ez a termék a megoldás. Nem kell többé félretenned kedvenc üvegedet csak azért, mert nem tudod megfelelően megtisztítani.



A szivacs különlegessége a forgathatóságában rejlik. Egy egyszerű mozdulattal elforgathatod, és máris a megfelelő szögben tudod használni. Ez a tulajdonság különösen hasznos, ha bonyolult formájú edényeket, poharakat vagy palackokat tisztítasz. A szivacs puha, mégis hatékony anyaga nem karcolja meg az üveg- vagy műanyagfelületeket, így biztonságosan használhatod a legérzékenyebb eszközökön is.



Ez a termék nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A rózsaszín szín feldobja a konyhádat, és örömmel fogod használni minden nap. A szivacs ergonomikus kialakítása és könnyű kezelhetősége miatt mindenki számára ideális, legyen szó kezdő vagy tapasztalt háziasszonyról.



A rózsaszín nyeles mosogatószivacs tökéletes választás, ha gyorsan és hatékonyan szeretnéd elvégezni a házimunkát. A tisztítás soha nem volt ilyen egyszerű és élvezetes. Mostantól élmény lesz a mosogatás, és büszke leszel a csillogóan tiszta edényeidre.



Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Szerezd be most a rózsaszín nyeles mosogatószivacsot, és tapasztald meg, milyen könnyű lehet a konyhai tisztítás. Érezd a különbséget minden használat után, és légy elégedett a végeredménnyel. Ne várj tovább, vidd haza ezt a csodálatos eszközt, és tedd kényelmesebbé és hatékonyabbá a mindennapi takarítást!



Miért pont ez a termék?





Kényelmes és praktikus nyél


360 fokban forgatható a hatékony tisztításért


Ideális palackokhoz és cumisüvegekhez


Könnyen tisztítható, strapabíró anyagok


Stílusos és vidám rózsaszín szín





Felhasználási tippek:





Használd palackok belsejének tisztítására


Tisztítsd meg a cumisüvegeket könnyedén


Használhatod mélyebb poharakhoz is


Tisztítsd vele a kedvenc termoszodat


Használd a nehezen elérhető helyekhez is





Felhasználási alkalmak:





Napi mosogatás


Palackok tisztítása utazások után


Cumisüvegek tisztítása a babavárás alatt


Különleges poharak tisztítása ünnepek előtt


Termoszok tisztítása túrák után





Csomag Tartalma:





1 db Rózsaszín nyeles mosogatószivacs





Vegyél egyet most, és élvezd a tisztaság örömét minden nap! A rózsaszín nyeles mosogatószivacs segít, hogy minden edényed ragyogóan tiszta legyen, könnyedén és gyorsan!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    11 órája, 16 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 33 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 33 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 33 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 33 perce
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár