Rózsaszín Smiley mosogatószivacs

979 Ft
Kaposvár
1 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12459020
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A rózsaszín Smiley mosogatószivacs minden konyha nélkülözhetetlen eszköze, amely segít a mindennapi tisztítási feladatok megoldásában. Ez a különleges mosogatószivacs nem csak hogy hatékonyan tisztít, de még vidámságot is csempész a konyhádba a mosolygós kialakításával. A rózsaszín Smiley mosogatószivacs tökéletes társ a házimunkában, mert ellenáll a kellemetlen szagoknak és hosszú élettartamot biztosít.



A  rózsaszín Smiley mosogatószivacs speciális kialakítása révén ideális választás mindenféle felület tisztításához. Legyen szó üvegről, rozsdamentes acélról, öntöttvasról vagy akár bőrről, ez a szivacs mindent ragyogóan tisztává varázsol anélkül, hogy karcnyomokat hagyna. A szivacs hideg és meleg vízben egyaránt kiválóan habzik, így bármilyen mosogatási feladatra alkalmas.



Ez a mosogatószivacs nem csupán hatékony, de rendkívül praktikus is. A szivacs szemei lehetővé teszik, hogy könnyedén elérd a magas bögrék és vázák alját, így minden edényt tökéletesen tisztára moshatsz. A rózsaszín Smiley mosogatószivacs foltálló és gyorsan szárad, így mindig készen áll a következő használatra. A megfelelő karbantartás mellett akár 8 hétig is szagálló marad, így hosszú ideig élvezheted a frissességét.



A rózsaszín Smiley mosogatószivacs a mosogatógépben is mosható, így könnyedén tisztán tarthatod. Ez a szivacs különösen hasznos lehet, ha sok edényt kell egyszerre elmosni, hiszen gyorsan és hatékonyan dolgozik. A szivacs anyaga ellenáll a baktériumoknak és a penésznek, így mindig higiénikus marad.



Ez a mosogatószivacs nem csak a konyhában hasznos, hanem más területeken is. Használhatod például a fürdőkád tisztítására, sportcipők tisztítására, vagy akár az autód belső tisztítására is. A rózsaszín Smiley mosogatószivacs mindenhol megállja a helyét, ahol tisztaságra van szükség.



A rózsaszín Smiley mosogatószivacs kiváló választás, ha szereted a tiszta és rendezett otthont. Ezzel a szivaccsal könnyedén és gyorsan végezhetsz a házimunkával, így több időd marad a fontosabb dolgokra. A szivacs mosolygós kialakítása pedig biztosan vidámabbá teszi a takarítást.



Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be a rózsaszín Smiley mosogatószivacsot még ma! Ezzel a szivaccsal minden mosogatás igazi élmény lesz, és garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. Bízd a rózsaszín Smiley mosogatószivacsra a piszkos munkát, és élvezd a ragyogó tisztaságot minden nap!



Miért pont ez a termék?





Ellenáll a kellemetlen szagoknak


Nem hagy karcnyomokat


Mosogatógépben mosható


Különböző felületeken is használható


Gyorsan szárad





Felhasználási tippek:





Tisztítsd meg az üvegfelületeket karcmentesen


Használd a fürdőkád tisztítására


Mosd ki a sportcipőidet


Tisztítsd meg az autó belső felületeit


Használd a bőr bútorok tisztítására





Felhasználási alkalmak:





Hétköznapi mosogatás


Nagyobb konyhai összejövetelek után


Ünnepi előkészületek során


Tavaszi nagytakarítás alkalmával


Autótisztítás közben





Csomag tartalma:





1 db rózsaszín Smiley mosogatószivacs





Szerezd be a rózsaszín Smiley mosogatószivacsot és varázsold tisztává az otthonodat ezzel a fantasztikus és praktikus eszközzel! Élvezd a hatékony és vidám mosogatást minden nap, és tedd könnyebbé a házimunkát ezzel a csodálatos szivaccsal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Kaposvár
    Eladó egy jó állapotban levő Ravak sarokkád. 104cm x 150cm...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    11 órája, 12 perce
  • elegáns  régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db
    Kaposvár, Kaposhomok,Taszár, Kaposhomok,Taszár
    elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db elegáns régi réz üveg éjjeli szekrény kis asztal 2 db egyben üdv a lapja 40*30cm , és 60 cm magas a réz csúcs tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 29 perce
    12 000 Ft
  • faragott fa  vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    faragott fa monolit vájt kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, kezeletlen ,natúr. 3 darab fotel és egy asztal. szálitásban nem tudok segteni tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 29 perce
    1 250 000 Ft
  • konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    konyhai kínáló tálca rozsdamentes 2 db nagy méretű 40*50cm es tálca és egy kistálca egyben posta megoldható tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 29 perce
    6 000 Ft
  • antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban
    Kaposvár, Taszár, Taszár
    antik barokk könyves polc, bútor, szép állapotban, javított, lásd a fotókon tel 06301236830 szélesség 53magasság36 nélység17...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    12 órája, 29 perce
    50 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár