Rózsaszín teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal

5 019 Ft
Kaposvár
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12459016
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Rózsaszín teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal: A tökéletes társ a tea szerelmeseinek



A teázás sokak számára több mint egyszerű rituálé – egy igazi élmény, amely nyugalmat és kikapcsolódást hoz a mindennapokba. A Rózsaszín teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal kifejezetten azoknak készült, akik szeretik a szálas teák gazdag ízvilágát, de nem szeretnének bajlódni a szűrés és átöntés kellemetlenségeivel. Ez a bögre egy praktikus és elegáns megoldás, amely minden teaimádó szívét meghódítja.



A Rózsaszín teásbögre két részből áll: egy kisebb üvegcséből, amelybe a teafüvet helyezheted, és egy nagyobb üvegrészből, amelybe a forró vizet töltheted. A beépített szűrő garantálja, hogy a teafű ne kerüljön át a pohárba, így mindig tiszta és élvezetes teát ihatsz. A bögre kialakítása nemcsak praktikus, hanem látványos is – a rózsaszín dizájn modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki, így minden konyhapult vagy irodai asztal dísze lehet.



Ez a teásbögre nemcsak otthoni használatra ideális, hanem utazáshoz is tökéletes választás. A mellékelt kulacstartó tok segítségével könnyedén magaddal viheted bárhová, így mindig kéznél lehet egy frissítő csésze tea, akár a munkahelyeden, akár egy kirándulás során. A bögre tartós üveg és műanyag anyagból készült, így hosszú távon is megbízható társad lesz a teázásban.



A Rózsaszín teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal nemcsak a teázás élményét fokozza, hanem praktikus is. A két részből álló kialakítás lehetővé teszi, hogy könnyedén elkészíthesd a teádat, anélkül hogy külön szűrőt kellene használnod. Egyszerűen töltsd meg a kisebb üvegcsét teafűvel, a nagyobb üvegrészt pedig forró vízzel, és hagyd, hogy a víz átáztassa a teafüvet. Néhány perc múlva már élvezheted is a frissen készített, ízletes teát.



Ez a bögre kiváló ajándékötlet is lehet. Lepd meg barátaidat vagy családtagjaidat ezzel a stílusos és praktikus teásbögrével, amely minden teakedvelő számára örömet fog okozni. A Rózsaszín teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal nemcsak a mindennapi teázást teszi élvezetesebbé, hanem különleges alkalmakra is ideális választás.



Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be a Rózsaszín teásbögrét szűrővel és kulacstartó tokkal, hogy mindig friss és ízletes teát ihass! Legyen szó egy nyugodt reggeli teázásról, egy délutáni pihenőről vagy egy esti relaxációról, ez a bögre minden alkalomra tökéletes választás. Élvezd a teázás minden pillanatát ezzel a lenyűgöző és praktikus eszközzel!



A Rózsaszín teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a teázást. Ne habozz, rendeld meg most, és tapasztald meg a különbséget! Ezzel a bögrével mindig kéznél lesz a friss, forró tea, amely feldobja a napodat.



Miért pont ez a termék?





Mert kényelmes és praktikus.


Stílusos rózsaszín design.


Beépített szűrő a szálas teafüvekhez.


Tartós üveg és műanyag anyagból készült.


Ideális ajándék teakedvelőknek.





Felhasználási tippek:





Használd kávé vagy más forró italok készítéséhez is.


Vidd magaddal utazásokhoz, hogy mindig friss tea legyen nálad.


Használd a munkahelyeden, hogy mindig legyen kéznél egy frissítő ital.


Ajándékozd meg barátaidat egy ilyen praktikus bögrével.


Használd kreatív tárolóként kis tárgyakhoz, például teafilterekhez.





Felhasználási alkalmak:





Napi teázás otthon vagy az irodában.


Utazások és kirándulások.


Kerti partik és piknikezés.


Különleges alkalmak, például születésnapok vagy ünnepek.


Kézműves foglalkozások és kreatív projektek.





Csomag tartalma:





1 db Teásbögre szűrővel


1 db Kulacstartó tok





Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegyél egy Rózsaszín teásbögrét szűrővel és kulacstartó tokkal, és élvezd a friss, ízletes teát bárhol és bármikor. Ezzel a praktikus bögrével minden teázás különleges élménnyé válik. Rendeld meg most, és tedd még élvezetesebbé a teázást ezzel a lenyűgöző és stílusos eszközzel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Fekete teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal
    Kaposvár
    Fekete teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal – A tea szerelmeseinek álma Te is imádod a friss, szálas teafűből készült teát, de unod a szűréssel járó macerát? Akkor a fekete teásbögre szűrővel és kulacstartó tokkal pont neked való! Ezzel a praktik...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    5 019 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár