Saslik Sütő Grill Kosár

1 369 Ft
Kaposvár
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12449186
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ha szereted a grillezést és különösen a saslikot, akkor a saslik sütő grill kosár az, amire szükséged van. Ez az eszköz minden grillezési alkalmat különlegessé tesz, hiszen megkönnyíti a saslik elkészítését, és biztosítja, hogy a húsok mindig tökéletesen süljenek meg. A saslik sütő grill kosár használatával a grillezés élménye még izgalmasabb és egyszerűbb lesz.



A saslik sütő grill kosár lehetővé teszi, hogy a saslikot közvetlenül a kosárban süsd meg, így nem kell többé bajlódnod a hurkapálcákkal, amelyek könnyen meggyulladhatnak és nehezen kezelhetők. A kosár acélból és fából készült, ami garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A 49 cm hosszú és 5.5 cm széles kosár elegendő helyet biztosít a saslikok számára, így egyszerre több adagot is elkészíthetsz.



A saslik sütő grill kosár tapadásmentes tulajdonságai révén a húsok nem ragadnak rá, így könnyedén forgathatod és mozgathatod a grillen. Ez biztosítja, hogy a saslik mindig egyenletesen süljön meg, és ne égjen oda. A kosár kialakítása megakadályozza, hogy a húsok a parázsba essenek, így a grillezés tisztább és biztonságosabb lesz.



A fa nyél kényelmes fogást biztosít, így könnyedén kezelheted a kosarat anélkül, hogy megégetnéd magad. A kosár súlya mindössze 230 g, így könnyen mozgatható és kezelhető. A saslik sütő grill kosár kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható, és nem foglal sok helyet a konyhában vagy a grillszerszámok között.



Ez az eszköz ideális választás mindenkinek, aki szereti a grillezést és a saslikot. Legyen szó családi grillezésről, baráti összejövetelről vagy ünnepi alkalomról, a saslik sütő grill kosár mindig jól jön. Használata egyszerű és kényelmes, így minden alkalommal öröm lesz vele dolgozni.



Képzeld el, hogy a saslik készítése többé nem jelent problémát, hanem egyszerűen és gyorsan megvalósítható feladat lesz. A saslik sütő grill kosár segítségével minden alkalommal tökéletes saslikot készíthetsz, amely mindenki tetszését elnyeri. Az eszköz tartóssága és könnyű tisztíthatósága révén hosszú éveken át hű társad lesz a grillezésben.



Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy egyszerűbbé és tisztábbá tedd a grillezést! Szerezd be most a saslik sütő grill kosarat, és élvezd a tiszta és problémamentes grillezést. Ezzel az eszközzel minden grillezési projekt siker lesz, és garantáltan mosolyt csal az arcodra.



Miért pont ez a termék?





Gyors és egyszerű saslik készítés


Tapadásmentes és könnyen tisztítható


Kompakt méret a könnyű tárolásért


Tartós acél és fa anyag


Biztonságos és kényelmes használat





Felhasználási tippek:





Készíts tökéletesen átsült saslikot


Használd zöldségek grillezésére is


Ideális halak és tenger gyümölcsei grillezéséhez


Gyümölcsök grillezéséhez is kiváló


Használd előre pácolt húsokhoz





Felhasználási alkalmak:





Családi grillezések


Baráti összejövetelek


Ünnepi grillpartik


Piknikek és szabadtéri események


Kerti partik





Ne várj tovább! Szerezd be a saslik sütő grill kosarat, és tedd egyszerűbbé és tisztábbá a grillezést! Lepd meg családodat és barátaidat ínycsiklandó saslikokkal, amelyek garantáltan lenyűgözik őket!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Antik retro vintage hordozható kemping tűzhely petróleumfőző
    Kaposvár
    szép állapotú petroleum főző, kép szerint posta megoldható tel:06203745745...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    25 000 Ft
  • réz asztal retro dohányzó aszta
    Kaposvár
    réz asztal retro dohányzó asztal az üveglap tappancsok sajnos nincsenek meg tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    12 000 Ft
  • faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár
    faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, barna lazúrral lefestve. Az asztalon javitva vannka a lyukak, faforgács és ragasztó keverékkel...mivel egy 600 éves fa , 2 méter átmérőjű törzséről beszél...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    600 000 Ft
  • Kaposvár
    Eladó egy 200x105x63 méretű acél páncélszekrény. A szekrénynek egy belső zárható tartódoboza is van. Irányár: 80 000 Ft A szállítást a vevőnek kell megoldania. Érdeklődők ezen a címen írhatnak: zardedit@gmail.com...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    80 000 Ft
  • 6 adagos szilikonos muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 329 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár