Kínáld vendégeidet csokoládéba mártott gyümölcsfalatokkal! Remek szórakozás egy fondü készlet felett falatozni a csokis finomságokat a barátaiddal. A Csillag mintás csoki fondü készlet tartalma: 1 db kerámia fondü melegítő tál, (átmérője: 11 cm, mag...
Csodájára járnak majd a vendégek azoknak a kuglófoknak, amiket ebben a 24 cm-es La Cucina szilikon kuglóf formában készítesz! Igazán látványos lesz az elkészült csavart kuglóf. Kevert és kelt tésztából egyaránt elkészítheted a kuglófokat! Első haszn...
Ez a La CUCINA 37*26 cm-es tapadásmentes tepsi lesz az új kedvenced a konyhában. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően a semmi nem fog leragadni benne és a tisztán tartása is nagyon egyszerű. Az alja bordás, így a benne sült hús nem fog zsírban úszn...
Ámulva nézed a profi szakácsok, cukrászok által feltálalt remekműveket? A 8,5 cm-es tálalógyűrűvel te is gyönyörűen tudod tálalni az ételeket. A formában formázhatsz, tálalhatsz pástétomokat, aszpikokat, köreteket, tojást, különféle desszerteket. Sza...
Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
1 napja, 21 órája
1 809 Ft
Hirdetés ID:MAXAPRÓ-12413782
Kategória:Eladó
Alkategória:Otthon, Bútor, Kert
Hirdető típusa:Cég / Szakember
Leírás
A Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g segítségével nemcsak finom, de káprázatos tortákat készíthetsz!
A fondant massza könnyen nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a tortaburkolásnak. Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű tortadíszeket készíthetsz belőle!
Amellett, hogy ez a kiváló minőségű fondant massza könnyen nyújtható, nem ragad és nem szakad, rugalmas, finom vaníliás íze van.
A Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel.
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk.
Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük.
Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta.
Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán.
Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát. A lenyúló részeket levágjuk.
A Smartflex Velvet piros fondant massza vanília ízesítéssel 250 g tárolása: 16-23ºC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen.
A megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába vagy egy jól zárható zacskóba visszazárva tárold. Nem kell hűtőbe tenni!