Zöld 3 az 1- ben hámozó

1 329 Ft
Kaposvár
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12451630
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zöld 3 az 1-ben hámozó - A konyhai előkészületek új sztárja



A zöld 3 az 1-ben hámozó egy igazi konyhai csodaeszköz, amely megkönnyíti a mindennapi előkészületeket. Ez a sokoldalú hámozó minden konyhában elengedhetetlen, mivel a három különböző pengével minden feladatot könnyedén elvégezhetsz. Az általános penge kemény zöldségekhez, a fogazott penge gyümölcsökhöz, és a julienne penge cukkinihez és répához használható, így minden alapanyagot tökéletesen előkészíthetsz.



Az ergonomikus kialakítás biztosítja, hogy a zöld 3 az 1-ben hámozó használata kényelmes és biztonságos legyen. A speciális hüvelykujj támasz mindkét kéz számára ideális, így a jobb- és balkezesek is könnyedén használhatják. Az acél pengék rozsdamentesek, ami hosszú élettartamot biztosít, és az élességük megkönnyíti a hámozást.



A hámozó zárrendszere biztonságosan rögzíti a pengéket, így használat közben nem kell aggódnod a balesetek miatt. A romlott részeket egy kiálló lyukasztóval könnyedén ki tudod vágni, így minden gyümölcs és zöldség tökéletes állapotban kerül a tányérodra. Ez a hámozó nem csak praktikus, hanem esztétikus is, a zöld színe frissességet és vidámságot hoz a konyhádba.



A zöld 3 az 1-ben hámozó nem csak egy egyszerű konyhai eszköz, hanem egy valódi segítség a mindennapi főzés során. Legyen szó egy gyors salátáról vagy egy bonyolultabb ételről, ez a hámozó mindig kéznél lesz, és megkönnyíti a munkádat. A rozsdamentes acél pengék élessége biztosítja, hogy minden vágás precíz és pontos legyen, így az ételeid mindig gyönyörűen fognak kinézni.



Ez a hámozó ideális választás azok számára, akik szeretnek főzni, és akiknek fontos, hogy a konyhai eszközeik minőségiek és tartósak legyenek. A három különböző penge lehetővé teszi, hogy bármilyen alapanyagot gyorsan és könnyedén előkészíts, így több időt tölthetsz azzal, amit igazán szeretsz: a főzéssel és az evéssel.



A zöld 3 az 1-ben hámozó egy lenyűgöző konyhai eszköz, amely megkönnyíti a mindennapi feladatokat. Az ergonomikus kialakítás, a rozsdamentes acél pengék és a biztonságos zárrendszer mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a hámozó a konyhád egyik legmegbízhatóbb és legpraktikusabb eszköze legyen. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy egy ilyen csodálatos eszközzel gazdagítsd a konyhádat!



3. blokk: Felhasználás



Miért pont ez a termék?





Sokoldalú használat: három különböző penge minden feladathoz.


Rozsdamentes acél: tartós és éles pengék.


Ergonomikus kialakítás: kényelmes fogás mindkét kéz számára.


Biztonságos zárrendszer: stabil és megbízható használat.


Modern dizájn: friss zöld szín, ami feldobja a konyhádat.





Felhasználási tippek:





Használd az általános pengét burgonya és sárgarépa hámozására.


A fogazott penge tökéletes paradicsom és kivi hámozásához.


A julienne penge remek választás saláták és stir-fry ételekhez.


Készíts dekoratív zöldségcsíkokat a tálaláshoz.


Használd a kiálló lyukasztót a romlott részek eltávolítására.





Felhasználási alkalmak:





Gyors és egyszerű saláták készítése.


Zöldségek előkészítése levesekhez és pörköltekhez.


Gyümölcshámozás desszertekhez és turmixokhoz.


Dekoratív tálalás partikra és családi összejövetelekre.


Különleges diétákhoz és étel előkészítésekhez.





Csomag tartalma:





1 db Zöld 3 az 1-ben hámozó.





Szerezd be a zöld 3 az 1-ben hámozót, és élvezd a gyors és egyszerű konyhai előkészületek örömét! Kényelmes, praktikus és esztétikus választás, amely megkönnyíti a mindennapi ételkészítést.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • 7 adagos Halloween szilikon muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    Csokit vagy csalunk! Szeretnéd meglepni a gyerekeidet valami új édességgel Halloweenre? Készíts aranyos halloween mintás muffinokat ebben a 7 adagos Halloween szilikon muffin sütőformában! A gyerekek új kedvencei lesznek a tökfej, szellem, denevér és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 329 Ft
  • Kalapos Halloween töklámpás alakú szilikon sütőforma - Family
    Kaposvár
    Csokit vagy csalunk! Szeretnéd meglepni a gyerekeidet valami új édességgel Halloweenre? Készíts egy aranyos tortát ebben a Kalapos Halloween töklámpás alakú szilikon sütőformában! A formában készíthetsz kevert sütit, piskótát, akár kalácsot is. A meg...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 329 Ft
  • Halloween töklámpás alakú szilikon sütőforma - Family
    Kaposvár
    Csokit vagy csalunk! Szeretnéd meglepni a gyerekeidet valami új édességgel Halloweenre? Készíts egy aranyos tortát ebben a Halloween töklámpás alakú szilikon sütőformában! A formában készíthetsz kevert sütit, piskótát, akár kalácsot is. A megsült des...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 329 Ft
  • 60 ml-es kék szilikon olajozó ecset tartállyal - Family
    Kaposvár
    Minden konyha nélkülözhetetlen kelléke ez a 60 ml-es kék szilikon olajozó ecset tartállyal. Használhatod húsok páccal, olajjal történő kenegetésére, de alkalmas lehet tészták, pogácsa, sós ropogtatnivalók tojással kenésére is. 60 ml-es kék szilikon o...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    839 Ft
  • Szív alakú szilikon tortaforma - Family
    Kaposvár
    Szilikon tortaformát keresel? Tökéletes választás lesz számodra ez a szív alakú szilikon tortaforma. Rugalmas szilikon anyagának köszönhetően könnyen tisztítható.  Sütéskor érdemes tepsibe tenni, így nem okoz majd gondot a mozgatása. Az elkészült tés...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 6 órája
    2 349 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár