Zöld hordozható gyümölcs turmix készítő

6 269 Ft
Kaposvár
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12449223
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A zöld hordozható gyümölcs turmix készítő tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnének egészségesen élni és élvezni a friss gyümölcsturmixokat bárhol és bármikor. Ez a praktikus és innovatív eszköz lehetővé teszi, hogy pillanatok alatt elkészítsd a kedvenc turmixodat, legyen szó gyümölcsökről vagy zöldségekről. A zöld hordozható gyümölcs turmix készítő fókusz kulcsszóval és a termék neve, a zöld hordozható gyümölcs turmix készítő, biztosítja, hogy a legjobb minőségű eszközt válaszd az egészséges italok elkészítéséhez.



Ez a turmix készítő rendkívül egyszerűen használható, és a gyors működésének köszönhetően bárhol, bármikor élvezheted a friss, egészséges italokat. Csak helyezd bele az általad választott konyhakész gyümölcsöket vagy zöldségeket a palackba, majd kétszeri megnyomással indítsd el a turmixolást. A kék fény jelzi, hogy az eszköz működik, és hamarosan élvezheted a frissítő és ízletes italt.



A zöld hordozható gyümölcs turmix készítő USB csatlakozóval tölthető, így bárhová magaddal viheted. Egy teljes töltéssel akár 8-15 alkalommal is használhatod, így nem kell aggódnod, hogy útközben lemerülne. A könnyű hordozhatóság és az egyszerű használat miatt ideális társ lehet a munkahelyen, az edzőteremben vagy akár egy kiránduláson is.



A turmix készítő 380 ml-es űrtartalma elegendő helyet biztosít egy bőséges adag turmix számára, és a 24 x 8,5 cm-es méretének köszönhetően könnyen elfér a táskádban. A termék rozsdamentes acél szívószállal és tisztítókefével érkezik, így a tisztítása is gyerekjáték. A praktikus kialakítás és a stílusos megjelenés miatt a zöld hordozható gyümölcs turmix készítő tökéletes választás minden korosztály számára.



A turmix készítő segítségével könnyedén variálhatod az elfogyasztott gyümölcsöket és zöldségeket, így mindig új és izgalmas ízeket próbálhatsz ki. A friss, házi készítésű turmixok nemcsak egészségesebbek, hanem finomabbak is, mint a bolti változatok. Ezzel az eszközzel garantáltan elkerülheted a felesleges cukrot és tartósítószereket, így a turmixolás valódi élvezetté válik.



Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és szerezd be most a saját zöld hordozható gyümölcs turmix készítődet! Éld át a friss és egészséges italok varázsát, bárhol is vagy. Legyen szó egy gyors reggeli turmixról vagy egy edzés utáni frissítőről, ez az eszköz mindig kéznél lesz, hogy segítsen elérni az egészséges életmód céljait.



Ez a turmix készítő nemcsak praktikus, hanem figyelemre méltó és izgalmas kiegészítője is lehet az életednek. A modern dizájn és a kiváló minőségű anyag biztosítja, hogy a legjobb eredményeket érhesd el minden alkalommal. A zöld hordozható gyümölcs turmix készítő ideális választás mindazok számára, akik szeretik a praktikus és könnyen használható konyhai eszközöket. Ez a turmix készítő nemcsak a mindennapokat teszi egyszerűbbé és élvezetesebbé, hanem hozzájárul ahhoz is, hogy kreativitásodat maximálisan kibontakoztathasd az egészséges italok készítése során.



Miért pont ez a termék?





Hordozható és könnyen használható


Egészséges és friss turmixok készítése bárhol, bármikor


Egyszerű tisztítás és karbantartás


USB csatlakozóval tölthető, hosszú üzemidő


Stílusos és modern dizájn





Felhasználási tippek:





Reggeli turmixok készítése otthon vagy útközben


Frissítő italok készítése edzés után


Gyümölcsök és zöldségek könnyű feldolgozása


Gyors és egyszerű smoothie-k készítése


Gyümölcslevek és detox italok készítése





Felhasználási alkalmak:





Munkahelyi ebédszünet


Iskolai tízórai vagy ebéd


Edzés utáni frissítő ital


Piknikek és kirándulások


Hosszú utazások





Csomag tartalma:





1 db zöld hordozható gyümölcs turmix készítő


1 db USB töltőkábel


1 db rozsdamentes acél szívószál


1 db tisztító kefe


1 db használati utasítás





Vegyél egy csomagot, és élvezd a friss és egészséges italokat bárhol a zöld hordozható gyümölcs turmix készítővel, amely garantáltan megkönnyíti és élvezetesebbé teszi a mindennapjaidat!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kaposvár


Hasonló hirdetések

  • Antik retro vintage hordozható kemping tűzhely petróleumfőző
    Kaposvár
    szép állapotú petroleum főző, kép szerint posta megoldható tel:06203745745...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    25 000 Ft
  • réz asztal retro dohányzó aszta
    Kaposvár
    réz asztal retro dohányzó asztal az üveglap tappancsok sajnos nincsenek meg tel06301236830...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    12 000 Ft
  • faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs
    Kaposvár
    faragott ,vájt fa kerti rönk bútor asztal, szék, fotel, fatörzs hatalmas méretü, fából készült, barna lazúrral lefestve. Az asztalon javitva vannka a lyukak, faforgács és ragasztó keverékkel...mivel egy 600 éves fa , 2 méter átmérőjű törzséről beszél...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 4 órája
    600 000 Ft
  • Kaposvár
    Eladó egy 200x105x63 méretű acél páncélszekrény. A szekrénynek egy belső zárható tartódoboza is van. Irányár: 80 000 Ft A szállítást a vevőnek kell megoldania. Érdeklődők ezen a címen írhatnak: zardedit@gmail.com...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    80 000 Ft
  • 6 adagos szilikonos muffin sütőforma - Family
    Kaposvár
    A szilikon sütőformákat változatosan használhatjuk. Készíthetünk benne fűszervajat, bon bont, muffint, piskótát. A desszertek mellett használhatjuk pástétomok, vagdaltak készítésénél és húsok vagy sós sütemények sütésénél is. Sőt a szappankészítők és...
    • Otthon, Bútor, Kert - Kaposvár
    1 napja, 5 órája
    2 329 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Süss Velem.com

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kaposvár