Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ingatlanértékesítő

Karcag Püspökladány
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4264740
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
Leírás
Határozott fellépésű,  céltudatos, külső-belső értékekre igényes  férfiakat keresünk az ingatlanszakmába.
Az OTP Ingatlanpont várja önt is, ha jelenlegi munkája már nem tartogat kihívásokat, ha unja a napi robotot, ha 30 év körüli vagy akár 50, (a kornak nincs jelentősége, ami fontos, az a lendület és a tettrekészség és a fiatalos gondolkodás)  de úgy véli valamit még nem valósított meg mindabból, amit valaha megálmodott. Ha megrekedt valahol, ahová már nem tartozik, de egészen biztos abban, hogy többre hivatott, ne az elakadásjelzőt rakja ki, válasszon új irányt, lépjen a gázpedálra, legyen új hivatása, dolgozzon értékesítőként az ingatlanszakmában.
Számítunk  jelentkezésére, ha   képes hosszú távon gondolkodni,  és szeretne elindulni  egy új életminőség felé.  Egy olyan jövőt kínálunk, ahol a befektetett energiától és időtől függően keresetének nincs felső határa.  
A munka változatos és érdekes, elvégzése váratlan helyzetekre rugalmasan reagáló, az emberek sokféleségét empátiával kezelő alaptermészetet kíván. Az ön feladata új ügyfelek keresése, szerződéskötés, hatékony közbenjárás abban, hogy az eladók és a vásárlók egymásra találjanak, az ingatlanok bemutatása, az elvégzett munka dokumentálása.
Ha ön szorgalmas, elhivatott, korrekt és pontos, megjelenése, személyisége bizalmat keltő, ha könnyedén teremt kapcsolatot  az emberekkel, legyen mindenben segítő irodánk új tagja.
Ha ön rátermett, életigenlő, ha tud közösségben gondolkodni, ugyanakkor önálló munkavégzésre is képes, akkor éppen önre van szükségünk. A szakma feladatainak elvégzése nem igényel diplomát, egy érettségi elegendő ahhoz, hogy kiemelkedjen a tömegből.
Nálunk nem számít az ön világnézete, származása, pártállása, annál inkább a tehetsége, a nyitottsága, az elhivatottsága a szakma iránt.
Egy önazonos embert keresünk, aki hiteles és meggyőző, aki nem bízik, hanem hisz abban, hogy a megfelelő hozzáállással lehet sokat keresni és  karriert  építeni ingatlanközvetítőként.
Jelentkezzen most, ha ez a hirdetés  az ön jellemének, élethelyzetének  pontos leírása, változtasson útirányt, érjen célba sikeres értékesítőként.
Várjuk önéletrajzát, motivációs levelét az alábbi elérhetőségeken.
 Az okostelefonok korát éljük: nagy örömünkre szolgálna egy rövid, videós bemutatkozás is, hogy könnyebben képet alkothassunk az ön személyiségéről.
Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető
Tel : 06-30- 851 1539
e-mail: czibi.zoltan@otpip.hu
 
 
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Karcag

Püspökladány


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Ingatlanértékesítő
    Karcag
    Ön napi 10-12 órát dolgozik teljes erőbedobással és mégis elégedetlen a fizetésével? Úgy érzi, hogy bármilyen szorgalmas, mégsem ismerik el a munkáját? Ön tettre kész és szívesen foglalkozik emberekkel, mégis méltatlanul kevés a havonta számlájára ut...
    • Ingatlanos munka - Karcag
    1 éve, 3 hónapja
  • Régen frissült
    Ingatlanértékesítő
    Karcag, Kisújszállás, Ingatlanértékesítő
    Ha ön csak gondolkozik azon, hogy munkahelyet váltson, akkor nem minket keres. De ha valóban elege van a napi rutinból, a méltatlan fizetésből, ha kiégett, fásult, és unott, akkor tegyen ellene még ma! Legyen elszánt, ne engedje, hogy eredménytelenül...
    • Ingatlanos munka - Karcag
    1 éve, 3 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Czibi Zoltán

  • 0630851-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Karcag

Püspökladány