Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Adblue Emulator Mercedes, MAN, Scania, Iveco, DAF, Volvo, Renault,Ford

15 000 Ft
Kecskemét
5 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3864053
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Az Adblue egy folyadék,melyet az EURO4, EURO5 szabványú motorok kipufogó rendszerének károsanyag kibocsájtásának mértékét csökkentik! Ez a folyadék,amikor elfogy,a motorvezérlő rendszer 1-2 figyelmeztetés után letiltja a motorelektronikát,és a jármű mozgásképtelenségét okozhatja! Az emulátor fő funkciója nem az,hogy helyettesítse a folyadék hiányát huzamosabb ideig,bár problémát az sem okozna... hanem például külföldi úton,olyan helyen ahol sokszorosa az ára a folyadéknak,el lehessen menni egy olcsóbb helyre, Autópályán,ha emiatt vesztegelne a jármű, Nincs a közelben sem olyan hely,ahol Adblue folyadékot lehetne vásárolni,stb...

Az Adblue Emulator Box arra lett tervezve, hogy  a motorvezérlő figyelmen kívül hagyja ha nincsen Adblue folyadék a tartályban. A motorvezérlésben nem lesz tiltás, vagy hibajelzés, mivel  az emulátor szimulálja a vezérlőnek a hiányzó adatokat. Nem nő meg a fogyasztás és nem lesz kár a motorban sem.EURO 4/5 rendszerekhez használható. Könnyen átszerelhető másik jármüre is.

Járműlista:

Mercedes, MAN, Scania, Iveco, DAF, Volvo, Renault, Cummins, Ford Teherautók, buszok és egyéb nehéz tehergépjárművek EURO 4 és 5.   9 az 1-ben Truck Ad-Blue emulációs doboz támogatja:   1. Ad-Blue Mercedes teherautók és egyéb nehézgépjárművek (csak Borsch Adblue rendszerrel) 2. Ad-Blue MAN teherautók és egyéb nehézgépjárművek 3. Ad-Blue Scania teherautók és egyéb nehézgépjárművek 4. Ad-Blue Iveco teherautók és egyéb nehézgépjárművek 5. Ad-Blue Volvo teherautók és egyéb nehézgépjárművek 6. Ad-Blue DAF teherautók és egyéb nehézgépjárművek 7. Ad-Blue Renault teherautók és egyéb nnehézgépjárművekk 8. Ford teherautók és egyéb nehézgépjárművek 9. Cummins teherautók és egyéb nehézgépjárművek   A csomag tartalma:   1 db x Ad-Blue emulátor 1 db x CD (Beszerelési utasítás fotókkal)

Kérem csak hozzáértő szakember végezze a bekötést.

Személyesen vagy postai átvétellel esetleg futárral.

Kapcsolat a hirdetővel
  • iparialkatresz

  • 0670571-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    OBD Adblue Emulátor _ Volvo Scania IVECO Renault DAF
    Kecskemét
    Az Adblue egy folyadék,melyet az EURO4, EURO5 szabványú motorok kipufogó rendszerének károsanyag kibocsájtásának mértékét csökkentik! Ez a folyadék,amikor elfogy,a motorvezérlő rendszer 1-2 figyelmeztetés után letiltja a motorelektronikát,és a jármű ...
    • Elektronika - Kecskemét
    5 éve, 3 hónapja
    10 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • iparialkatresz

  • 0670571-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét