Eladó 1346 m2-es telephely Kecskemét, Kiskőrösi út

200 000 000 Ft
Kecskemét Kiskőrösi út
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12262235
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1346
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bács-Kiskun vármegye Kecskemét nyugati ipartelepi övezetében 1346 m2-es ipari ingatlan eladó. Az épület 1980-ban épült, beton alapú, vasbeton szerkezetű, tégla válaszfalakkal. Az épület bitumenes szigetelésű lapos tetővel rendelkezik, melynek anyaga, monolit vasbeton. A nyílászárók fém szerkezetűek, egy rétegű üvegezéssel, a padlóburkolat simított beton , illetve kőlap. 3 db hűtőteremben 355 m2-en , valamint egy másik helységben 503 m2-es részen nagy teherbírású aljzatbeton és ipari padló került lerakásra. Gázfűtéssel rendelkezik. A hűtőkamrák hűtőközege R404 , a termek hőmérséklete 0-2 C fok. Az épület teljes hosszúságában kamionos és tehergépjárműves rakodást elősegítő rámpa helyezkedik el. Az udvarban egy 18x3 m-es acél közúti hídmérleg található, melynek típusa TMS-18/A, maximális méréshatára 60.000 kg. A terület teljesen körbekerített, és úszókapuval rendelkezik, parkolás biztosított kamionok számára is. A telken egy tégla építésű 68 m2-es irodaház is található, amelyet 2011-ben felújítottak és hőszigetelt nyílászárókat kapott, homlokzati szigeteléssel és nemes vakolattal is ellátták. Új fűtésrendszert alakítottak ki, kombi gáz-cirkó kazánnal radiátoros hőleadókkal, az iroda helységekbe Laminált padló került lerakásra. Az ingatlan jogilag rendezett, rövid időn belül birtokba vehető. A város központja gépjárművel mintegy 10 perc alatt elérhető, kereskedelmi és szolgáltató létesítmények 2 km-es távolságon belül megtalálhatóak. A tömegközlekedés is könnyen elérhető, 100 m-en belül. A vásárláshoz állami támogatott és piaci kamatozású hitel is igénybe vehető, melynek ügyintézésében díjmentes állunk a vevő rendelkezésére. Megtekintésért kérem hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Jávor Dávid

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét

Kiskőrösi út


Hasonló hirdetések

  • Eladó 1346 m2-es ipari ingatlan Kecskemét, Kiskőrösi út
    Kecskemét, Kiskőrösi út
    Kiváló befektetési lehetőséget kínálunk Kecskemét belterületén elhelyezkedő ipartelepen!Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, megközelíthetősége ideális, városközponttól kb. 2 km, nagyobb közlekedési csomópontok, főutak, autópálya felhajtók is gyorsan e...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Kecskemét
    1 hónapja, 4 hete
    180 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Jávor Dávid

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét

Kiskőrösi út