FM Group 23 -> Cacharel - Amor Amor női parfüm

6 970 Ft
Kerepes parfüm, illatszer, Cacharel, Amor Amor
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5075407
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Ruházat, Ruha
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Ajándékozz parfümöt!

De csak ha ismered a megajándékozott ízlését! Persze ha magadról van szó, akkor az természetesen nem fog gondot okozni. :-)


Több mint 20 éve a piacon lévő FM Group kínálatából ajánlom az citrusos (bővebb leírás alább) illatcsaládból mandarinjeggyel rendelkező FM 23-os női parfümöt (mely kísértetiesen hasonlít a Cacharel - Amor Amor illatára) 30 ml-es kiszerelésben és 20% illatolaj tartalommal (parfüm minőség!), melyek:

fejjegyei: mandarin, narancs, feketeribizli, fahéj
szívjegyei: sárgabarack, rózsa, liliom, jázmin, gyöngyvirág
alapjegyei: virginiai cédrus, vanília, tonkabab, pézsma, ámbra
alapjegyei: tölgyfazuzmó, ámbra

Citrusos (friss és élénkítő, örömteli és energizáló) illatcsoport: könnyű, frissítő energizáló illatok, melyek a nyugalom és kipihentség érzetét nyújtják emellett energialöketet is adnak, de kiemelik a temperamentumát is, sőt! Alakít(hat)ják a hangulatát is. Használói általában szeretik és értékelik is a szabadságot, a könnyedséget és a kényelmet minden helyzetben, ezen túl társaságkedvelő, optimista és energizáló emberek.

Az illatok minőségi besorolása az alkohol tisztasági fokától (parfümöknél ez általában 90-95%) és az illatolaj mennyiség alapján történik. Ez utóbbi alapján a következő négy kategória ismert (lásd még a képek között is, melyek a Nigel Groom - Parfümkönyvből származnak. Elérhetősége: https://www.libri.hu/konyv/nigel_groom.parfumok.html):

1./ Parfume - illatolaj mennyiség 18% vagy több,
2./ Eau de parfume: 9-18%,
3./ Eau de toilette (toalettvíz): 4-8%,
4./ Eau de colonge (kölnivíz): 3-5%


Végül a termékek beszállítója a világ egyik legnagyobb gyártója a német Drom. A Drom és az FM group olajokra vonatkozó megfelelőségi nyilatkozatok és az OÉTI nyilvántartás szintén csatolt képek között található!

Személyes átvétel Kerepesen vagy előre egyeztetett időpontban Budapest KÖKI Terminálnál esetleg Bp. Őrs Vezér Terén lehetséges, de kérésre postázom és/vagy futárral (Foxpost szolgáltatás is hozzáadva) is elküldöm az aktuális díjszabás szerinti plusz költséggel.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kundra László

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kerepes

parfüm, illatszer, Cacharel, Amor Amor


Hasonló hirdetések

  • Gördülőtalpas, prevenciós és terápiás 34-es gyerek cipő
    Kerepes
    Óriási előnye, hogy nem igényel tudatosságot a használata (nem kell odafigyelni a bokák helyzetére), egyben megkönnyíti a fiziológiás járásminta kialakulását is! Gyermekek részére kifejlesztett gördülőtalpas prevenciós és terápiás lábbeli, mely szimu...
    • Ruházat, Ruha - Kerepes
    1 hónapja
    19 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kundra László

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kerepes

parfüm, illatszer, Cacharel, Amor Amor