FM Group 93 -> Azarro - Chrome

6 970 Ft
Kerepes
1 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5058637
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Ajándékozz parfümöt!

De csak ha ismered a megajándékozott ízlését! Persze ha magadról van szó, akkor az természetesen nem fog gondot okozni. :-)
Természetesen lehet ez egy extravagáns ajándék név-, vagy szülinapra esetleg más alkalomra is...

Több mint 20 éve a piacon lévő FM Group kínálatából ajánlom az citrusos (bővebb leírás alább) illatcsaládból FM 93-as férfi eau de (Azarro - Chrome) parfümöt 50 ml-es kiszerelésben és 16% illatolaj tartalommal (parfüm minőség!), melyek:

fejjegyei: bergamott, citrom, ananász, rozmaring, keserűnarancs
szívjegyei: ciklámen, tölgymoha, koriander, jázmin
alapjegyei: cédrus, brazil rózsafa, tölgymoha, szantálfa, kardamon, pézsma, tonkabab

Az illat megalkotásában inspirációként a víz és az ég kékje, valamint a hozzá fűződő asszociációk, érzések, illatok szolgáltak. Könnyed, friss, citrusos-aromás jegyei a legmelegebb hónapokban is igazi felfrissülést nyújtanak. A Chrome parfümben kellő egyensúlyban állnak a fanyar és édes jegyek, melyeket e legfinomabb fűszerek dobnak fel.

Citrusos (friss és élénkítő, örömteli és energizáló) illatcsoport: könnyű, frissítő energizáló illatok, melyek a nyugalom és kipihentség érzetét nyújtják emellett energialöketet is adnak, de kiemelik a temperamentumát is, sőt! Alakít(hat)ják a hangulatát is. Használói általában szeretik és értékelik is a szabadságot, a könnyedséget és a kényelmet minden helyzetben, ezen túl társaságkedvelő, optimista és energizáló emberek.

Az illatok minőségi besorolása az alkohol tisztasági fokától (parfümöknél ez általában 90-95%) és az illatolaj mennyiség alapján történik. Ez utóbbi alapján a következő négy kategória ismert (lásd még a képek között is, melyek a Nigel Groom - Parfümkönyvből származnak. Elérhetősége: https://www.libri.hu/konyv/nigel_groom.parfumok.html):

1./ Parfume - illatolaj mennyiség 18% vagy több,
2./ Eau de parfume: 9-18%,
3./ Eau de toilette (toalettvíz): 4-8%,
4./ Eau de colonge (kölnivíz): 3-5%

Ára: 5.470 (50ml); 3.990 (30ml)

Végül a termékek beszállítója a világ egyik legnagyobb gyártója a német Drom (www.drom.com). A Drom és az FM group olajokra vonatkozó megfelelőségi nyilatkozatok és az OÉTI nyilvántartás szintén csatolt képek között található!

Személyes átvétel Kerepesen vagy előre egyeztetett időpontban Budapest KÖKI Terminálnál esetleg Bp. Őrs Vezér Terén lehetséges, de kérésre postázom is (az aktuális díjszabás szerint).

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kundra László

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kerepes


Hasonló hirdetések

  • FM Group 52 -> Hugo Boss - Boss parfüm
    Kerepes, parfüm, illatszer, Hugo Boss
    Ajándékozz parfümöt (máris itt a karácsony)! De csak ha ismered a megajándékozott ízlését! Persze ha magadról van szó, akkor az természetesen nem fog gondot okozni. :-) Természetesen lehet ez egy extravagáns ajándék név-, vagy szülinapra de akár más ...
    • Egészség, Szépség - Kerepes
    1 hete, 6 napja
    6 970 Ft
  • FM Group 6 -> Elizabeth Arden - Green Tee
    Kerepes, parfüm, illat, Boss
    Ajándékozz parfümöt (máris itt a karácsony)! De csak ha ismered a megajándékozott ízlését! Persze ha magadról van szó, akkor az természetesen nem fog gondot okozni. :-) Több mint 20 éve a piacon lévő FM Group kínálatából ajánlom az citrusos (bővebb l...
    • Egészség, Szépség - Kerepes
    1 hete, 6 napja
    6 970 Ft
  • Régen frissült
    FM Group 52 -> Hugo Boss - Boss parfüm
    Kerepes, Budapest
    Ajándékozz parfümöt (máris itt a karácsony)! De csak ha ismered a megajándékozott ízlését! Persze ha magadról van szó, akkor az természetesen nem fog gondot okozni. :-) Több mint 20 éve a piacon lévő FM Group kínálatából ajánlom az orientális (bővebb...
    • Egészség, Szépség - Kerepes
    3 éve, 4 hónapja
    4 990 Ft
  • Régen frissült
    RETRO hajszárító
    Kerepes
    !!!TÉNYLEG RETRO!!!, szépen üzemelő hajszárító eladó!...
    • Egészség, Szépség - Kerepes
    6 éve, 7 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kundra László

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kerepes