Épületek - Várak - Kastélyok zenére komponált egyedi LED fényfestése

Keszthely
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4415809
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Rendezvényszervezés
Leírás
EUROMEDIA LED FÉNYFESTÉS

Engedje meg hogy figyelmébe ajánljuk egyik legnépszerűbb szolgáltatásunkat.

Manapság a korszerű technológia térhódítása nyomán csodálatos látványelemekkel lehet feldobni épületeket, homlokzatokat, építészeti remekműveket, érdekességeket. Lassan elengedhetetlen, hogy szemet kápráztató, varázslatos színekkel és fénynyalábokkal kápráztassuk el a hozzánk látogató turistákat. Akár egy rendezvény vagy fesztivál programelemeként is felejthetetlen élmény nyújt.

Cégünk egyik legérdekesebb és legkülönlegesebb szolgáltatása az épületfestés, mely abból áll, hogy előre egyeztetett és megtervezett program alapján épületeket, várakat, kastélyokat festünk át más-más színre speciális lámpáinkkal. Minden épületre egyedileg dolgozzuk ki a látványtervet. Fokozottan ügyelünk a domináns, kiemelkedő részek hangsúlyozására, mint kapuk, bejáratok, tornyok. A kiépített rendszer alkalmas arra, hogy folyamatosan változzon, így percről percre újabb és újabb szemet gyönyörködtető látvány tárulhat a látogatók elé, és az épület is más-más arcát mutatja a színek segítségével.

A számítógép által vezérelt rendszer bárhová telepíthető, és rengeteg lámpa vezérlésére képes. Az épületeket általában személyesen tekintjük meg és helyszíni bejárás után tervezzük meg a kiépítést. A hatalmas fényerővel rendelkező készülékeink által egy megfestett vár vagy kastély már sok száz méterről csodálatos látványt nyújt.

Többféle konstrukcióban rendelhető meg a szolgáltatásunk!

Hívjon akár most 70/774 0707 vagy kérje ajánlatunkat e-mailben:

euromedia71@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Épületek - Várak - Kastélyok zenére komponált egyedi LED fényfestése

  • 70 - 77-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Keszthely


Hasonló hirdetések

  • EUROMEDIA 3D LÉZERSHOW RENDEZVÉNYEKRE
    Keszthely
    EUROMEDIA 3D LÉZERSHOW Cégünk különleges szolgáltatása a lézershow 3D mozgó animációkkal, 16 millió színben pompázva. Bármilyen rendezvényre, koncertre, esküvőre nyitótánchoz, szülinapi vagy céges partyra, zenére komponált egyedi lézershow-t rendelhe...
    • Rendezvényszervezés - Keszthely
    1 hete
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Épületek - Várak - Kastélyok zenére komponált egyedi LED fényfestése

  • 70 - 77-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Keszthely