Fisher Price - Szunyókáló vidra - Mattel

17 290 Ft
Kiskőrös Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
3 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9314556
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
A Fisher-Price® szunyókáló vidra egy különleges, plüss nyugtató játék. Puha pocakja ritmusosan fel-le mozog, ami a légzést imitálja, így segít természetes módon megnyugtatni a babát, emellett 30 percnyi nyugtató zenét is játszik, miközben hangeffekteket és lágy fényeket bocsát ki. Édes kis arcával, szuper puha anyagával és selymes ölelésével a szunyokáló vidra tökéletes alvó barát babád számára. Amikor játékba lendül a fejlődés: Érzékelés - a plüss lágy anyaga, megnyugtató zenéje és fényei, valamint finom ritmusos mozgása lekötik babád tapintási, vizuális és auditív érzékeit, így elősegítve a relaxációt. Egészséges szokások - ez az édes plüss babád alvási rutinjának részévé válhat, így segítve az egészséges alvási szokások kialakítását. Biztonság és boldogság - a vidra édes arca, megnyugtató mozgása és lágy zenéje segít felvidítani babád, biztonságérzetet adva neki. A baba nyugodt alvását 30 percnyi zene, fehér zaj, anyaméhben hallható alvás vagy szívdobogáshang segíti. Jellemzők: - légző effektek - zene, hanghatások - fény hatás - programozható - kiváló anyag - puha tapintás - hangerő szabályozható és a fény, mozgás ki-be kapcsolható - mosógépben mosható (az elektronika eltávolítása után)

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Fisher Price Nőj velem 3 az 1-ben játszószőnyeg
    Kiskőrös, Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
    A Fisher-Price Nőj velem 3 az 1-ben játszószőnyeg a legmegfelelőbb hely, ahol a kicsik eltölthetik a játékidejüket. A babák 5 összekapcsolható aktivitási játékot érhetnek el, ütögethetnek és ragadhatnak meg, köztük egy tükröt, egy puha csörgős sünijá...
    • Játék - Kiskőrös
    5 hónapja, 1 hete
    17 990 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó