Zenélő forgó - Nyuszi és csillag - B

8 990 Ft
Kiskőrös Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
2 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11726847
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Bababútor, Szobadekoráció
Leírás
A kiságyra szerelhető zenélő forgót újszülött kortól tervezték, egyaránt fejleszti a gyermek látását és hallását, a nyugtató zene és a mozgó figurák pedig segítenek az elalvásban. Az élénk színek vonzzák a baba tekintetét, még a kellemes dallam nyugtató hatású. A rögzítő állvány tartozéka a terméknek. A termék a kiságy rácsos oldalához rögzíthető. Elem nem szükséges a működéshez, felhúzható mechanikával rendelkezik. Bármikor megállíthatjuk a zenét egy gomb segítségével. Levehető, vidám, színes plüss figurák. A kiságyra szerelhető zenélő forgót újszülött kortól tervezték, egyaránt fejleszti a gyermek látását és hallását, a nyugtató zene és a mozgó figurák pedig segítenek az elalvásban. Az élénk színek vonzzák a baba tekintetét, még a kellemes dallam nyugtató hatású. A rögzítő állvány tartozéka a terméknek. A termék a kiságy rácsos oldalához rögzíthető. Elem nem szükséges a működéshez, felhúzható mechanikával rendelkezik. Bármikor megállíthatjuk a zenét egy gomb segítségével. Levehető, vidám, színes plüss figurák.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó


Hasonló hirdetések

  • Multifunkcionális baba bölcső kiságy New Baby csillag szürke - NEW BABY
    Kiskőrös, Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó
    A többfunkciós New Baby bölcső a babák, illetve a szülők számára is egyaránt tökéletes választás, akik a funkcionalitásra és a biztonságra helyezik a hangsúlyt. Kiságyként és bölcsőként is használható. Mobilitása nagy kényelmet nyújt, mivel a baba mi...
    • Bababútor, Szobadekoráció - Kiskőrös
    3 hete, 1 napja
    63 090 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pindurka Bababolt

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kiskőrös

Árpád utca 15. 2. em. 8. ajtó