Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Kisszékelyen préshéz pincével eladó

3 000 000 Ft
Kisszékely
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9343198
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 504
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kisszékelyen, a romantikus hangulatú, kis lélekszámú Tolna megyei településen 504 m2-es telek présházzal és hozzá kapcsolódó boltíves, tégla falazatú borospincével eladó! Nem áll műemléki védettség alatt. A település új rendezési terve alapján a tetőtere is beépíthető. Az átépítés tervei rendelkezésre állnak, az elsőfokú építési hatóság szakmai nyilatkozatával. A terület a Vadvirág vendégház mögötti, a patak túlsó partja mentén helyezkedik el. Külterületi, gazdasági épület és udvarként szerepel a tulajdoni lapon, önálló helyrajzi számmal. A földtörvény értelmében, mivel a terület 1 Ha alatti, így azt magánszemély is szabadon megvásárolhatja, megfelelő szakirányú iskolai végzettség hiányában, vagy mezőgazdasági vállalkozás megléte nélkül is! Az észak-keleti tájolású présház 2 ablakkal és egy kétszárnyas ajtóval rendelkezik, 26,4 m2 alapterületű. A föld alatt kialakított borospince 6 méter hosszú, 16,5 m2 alapterületű. Az átépítési terv szerint, a megemelt falazatú tetőtérbe a présház melletti fal mellett lépcsőt alakítanának ki. A lépcső az 1 méter széles tetőtéri teraszra vezetne. A tetőtéri pihenőszoba 2 ablakkal és kétszárnyas bejárati ajtóval rendelkezne, ami a domboldalra nézne. A főzés és fűtés miatt betervezett új kémény a présházból indulna. A présház elé 26 m2-es fedett pihenőterasz is építhető. Az épület engedélyezett magassága 6 méter. Közművek a vendégház felől bevezethetők. A patak közelsége miatt kút fúrása lehetséges. A település lakóinak lélekszáma az elmúlt évtizedekben csökkent, ez a tendencia megszűnőben van, mivel egyre többen vásárolnak nyaralási és állandó lakhatás céljából felújításra érdemes házakat vagy telkeket, modern lakóházak kialakításának szándékával. A csendes, romantikus, pihenésre kiválóan alkalmas kistelepülés idegenforgalmi célpont. A főutca mellett elhelyezkedő két tó parkosított környezetben helyezkedik el, körbejárható! A település stranddal is rendelkezik. Ingatlanok megvásárlásához szükséges kedvező kamatozású banki hitelek és vállalkozások számára biztosított pályázati lehetőségek is folyamatosan rendelkezésre állnak! Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon!
Ára: 3.000.000.-Ft
Ha ingatlant szeretne eladni, irodánk kedvező feltételekkel vállalja az értékesítést, Pest és Nógrád megyében.
Helyszíni felmérés, értékbecslés, hitelügyintézés, energetikai tanúsítvány készítés.
Iroda címe: 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A

Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg Zoltán

  • 3027417-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kisszékely


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Kisszékelyen építési telek eladó
    Kisszékely
    Kisszékely belterületi részén, a Szabadság utcában, 821 m2-es építési telek eladó! A sík területen elhelyezkedő, gondozott telek utcafronti szélessége 29 méter. Az aszfaltburkolatú úttal, közvilágítással, hírkábelekkel kialakított utcában található a...
    • Telek - Kisszékely
    1 éve, 8 hónapja
    4 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg Zoltán

  • 3027417-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kisszékely