Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Karvastag bambuszok és sok másik ritka bambusz fajok Kistokajban - A kistokaji bambusz gyűjteményből

3 000 Ft
Kistokaj kistokaj kistokaj
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9333669
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Otthon, Bútor, Kert
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Üdvözlöm, eladó óriás évtizedes bambusz gyüjteményem egy része. Rengeteg különleges és legkeresettebb fajok is megtlaálhatóak nálam mint pl Ph. vivax és aureocaulis változata. Iridescens, viridis, dulcis, huanwenzu inversa. Ezek mindegyike karvastag óriás telepeket alkot, megtekinthető Kistokajban előzetesen egyeztetett időpontban.

Többi fajom is most fejből: Atrovagianata, nigra (fekete bambusz), pubescens, bisetti, arundo donax és versicolor változata (olasznád ezutóbbi)
aureosulcata, spectabilis, aureocaulis, aurea, koreaí nyíl bambusz, glauca, jiuzhaigou (vörös bambusz), tarka barka bambuszok. Rufa. Sasa félék (óriás leveűek)

Az ár a 3000 Ft a még ki nem hajtott rizómákra vonatkozik. tudok adni kihajtott aktivált rizómát és egészen a pici szárastól az egészen karvastag óriási villanyoszlop magasságúra (kb 7 méterre) visszavágott kiszerelésig. Kérésre ására is van lehetőség, teljes visszavágatlan tövek elviteléhez, azonban megfelelő hosszúságú utánfutóval vagy kamionnal kell érte jönni. Plusz díj ellenében vállalok kiszállítást, mindent tudunk telefonon egyeztetni. Az ár függ a faj ritkaságától és a kiszereléstől. Kertemben kaphatóak olyan fajok amelyek már hiánycikkek vagy magyarországon egyáltalán NEM elérhető.

Jellemzően 15 000 Ft egy átlagos bambusz közepes méretben. Tudok adni olyan telepet amivel akár 3 évet is spórol időben. Összefoglalva van fekete, sárga,zöld és ezek csíkos változatai, cikkcakban növő, tarkabarka, színátmenetes és még pöttyös bambuszom is (kígyószem bambusz).
06 70 350 2024 -es telefonszámon tud elérni, vagy keressen rá a böngészőben a kistokaji bambuszkertészet szóra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Marcell

  • 0670350-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kistokaj

kistokaj
kistokaj

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Fekete Marcell

  • 0670350-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kistokaj

kistokaj
kistokaj