Főbb feladatok: • Nyitás előtti és üzemeltetéssel kapcsolatos teendők elvégzése • Az árukészlet alakulásának figyelemmel kísérése, részvétel az áru szakszerű minőségi és mennyiségi átvételében, tárolásában és dokumentálásában • Rendezvényi felszolgálás • A vendégek fogadása, leültetése a protokoll-előírások szerint • A választék ismertetése, ételek és italok ajánlása, rendelések felvétele. • A felszolgáláshoz szükséges eszközök előkészítése, a vendégek által választott ételek és italok szakszerű felszolgálása • A felszolgálandó étel és ital minőségének figyelemmel kísérése • Pénztárgép kezelése, elszámolás elkészítése
Az állás betöltésénél elvárás: • Min. általános iskolai végzettség • Vendéglátóipari területen szerzett ismeretek, gyakorlat • Jó kommunikációs készség • Ápolt megjelenés, talpraesettség, rugalmasság • Kiemelkedő problémamegoldó képesség • Fizikai terhelhetőség és kellő motiváltság
Az állás betöltésénél előny: • Kondorosi, vagy Kondoros környéki lakhely • Angol/német nyelvtudás
Amit a cég kínál: • Hosszú távú munkalehetőség • Versenyképes fizetés • Prémium, bónusz • Családias légkör
Munkavégzés helye: • Kondoros
Amennyiben szeretné megpályázni a munkalehetőséget, küldje el fényképes önéletrajzát. Bővebb információ a +36 30 315 4459-es telefonszámon keresztül kérhető.