Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

...ha többre vágynál egy tábla boldogságnál

Környe Tatai u. 39.
2 éve, 7 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5730623
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egészség, Szépség, Fitnesz
Leírás
Személy és üzletfejlesztés

Területek:
Hipnózis: A hatékonysága annak köszönhető, hogy a probléma gyökeréig hatol oly módon, hogy a tudatalatti elméhez közvetlen hozzáférést biztosít és ezt használja fel a kliens céljának elérése érdekében.

Life coaching: A coachingnak ez a fajtája az értékek és a jövőkép tisztázásáról és a célok kitűzéséről szól, annak érdekében, hogy az adott személy kielégítő, sikeres és teljes életet éljen. Az életvezetési coaching során a coach segít a kliensének tisztázni, mit akar az élettől, támogatja és bátorítja a változási folyamat során.

Business coaching: célja, hogy a vállalat tulajdonosait, illetve menedzsereit abban támogassa, hogy a napi feladatokon túl lássák a “nagy képet”, fejlesszék beosztottaikat, magasabb szintű szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek. Lényege azonban nem csupán a siker elérése, hanem például a magánélet és a karrier összehangolása, a kiégés, a motiválás, a döntések elősegítése, a konfliktuskezelés, az önbizalom növelése, a stressz kezelése.

https://www.boldogleszek.hu/

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pittich Éva

  • 7037884-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Környe

Tatai u. 39.

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pittich Éva

  • 7037884-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Környe

Tatai u. 39.