Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 1200 m2-es gyárépület Kunhegyes, Iparipark

139 000 000 Ft
Kunhegyes Iparipark
6 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11005700
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1200
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KUNHEGYES ipari parkjában ELADÓ egy kb. 75%-os készültségű, 2012-ben épült 1200 m2-es könnyűszerkezetes IPARI ÜZEMCSARNOK, ezzel egybeépített majdnem kész kiszolgáló épületrésszel, 5000 m2-es telken, a 34-es főút közvetlen közelében!!! Az ingatlant jó adottsága, nagysága, elhelyezkedése miatt elsősorban vállalkozások, befektetők figyelmébe ajánljuk!!! Alkalmas lehet például építőipari cégeknek, vagy gyártással, előkészítéssel, raktározással foglalkozó vállalkozásoknak, nagyon sok tevékenység végzésére!!! A csarnoképület szerkezete Lindab rendszer, szigetelt szendvicspanellel, beton aljzattal. A kétszintes fejépület (irodák, öltözők, vizes blokk) téglafalazatú, duplaüveges fa nyílászárókkal, melyben a gépészeti előkészítés is megtörtént (szennyvíz, víz, villany), és a padlóburkolat is kész, falazat felülete vakolt és festett, a fűtéscsövek is ki vannak alakítva, ez az épületrész kisebb hiányosságokkal majdnem késznek tekinthető!!! A teljes épületegyüttesben is nagyrészt a befejező munkálatok hiányoznak. A telken a nagy épület mellett egy kész téglafalazatú kis portaépület is található, illetve egy kisebb raktárépület, amely szintén könnyűszerkezetes. A telek körbe van kerítve, az utcafronton tetszetős kőburkolatos falazott oszlopos kerítés található, fabetétekkel (csak a kapuk hiányoznak). Az ingatlan főútvonalról is megközelíthető lenne, de ehhez a bejárót (útcsatlakozást) engedélyeztetni kell, azonban jelenleg a telek hátsó részén megoldott bejárás, egy meglévő szervizútról, melyet 2021-ben zúzottkővel leburkoltak!!!
Az ingatlan településrendezési besorolása: iparterület, beépítési módja: szabadonálló, a beépítettség megengedett legnagyobb mértéke: 35 %, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 7,50 m.
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!
Az ingatlan tulajdonosa egy áfakörös gazdasági társaság, a feltüntetett ár pedig bruttó ár, így amennyiben áfakörös cég vásárolja meg, úgy fordított áfás a vételár, azaz akkor az ár (nettó) 109 448 818 Ft.
Közelben: 34-es főút, szomszédos iparterületek, strandfürdő.
Fűtés: nincs, de előkészített.
Telekterület: 5000 m2.
Közművek: víz, csatorna telken belül, villany, gáz utcában.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor (hétvégén is!), lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire készséggel válaszolok! A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett.
Irányár: bruttó 139 millió Ft.
Referenciaszám: M248246

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kunhegyes

Iparipark


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Üzem, Kunhegyes
    Kunhegyes
    KUNHEGYES ipari parkjában ELADÓ egy kb. 75%-os készültségű, 2012-ben épült 1200 m2-es könnyűszerkezetes IPARI ÜZEMCSARNOK, ezzel egybeépített majdnem kész kiszolgáló épületrésszel, 5000 m2-es telken, a 34-es főút közvetlen közelében!!! Az ingatlant j...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Kunhegyes
    6 hónapja, 3 hete
    139 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kunhegyes

Iparipark