Egyedi gravírozott tollak már 1 darabos megrendeléstől

Kunszentmárton Tiszakürti út 411.
4 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8975059
  • Kategória: Szolgáltatás
  • Alkategória: Egyéb szolgáltatások
Leírás
Alumínium tollainkat leginkább lézergravírozással emblémázzuk, mely igazán elegáns és tartós megoldás. A minta nem lekaparható, előállításával nem szennyezi a környezetet és semmilyen hulladék nem keletkezik. A gravírozás során egy lézer égeti bele a mintát a fém tollakba. Egyszerűbb motívumok, feliratok, telefonszámok, weboldalcímek és nem túl részletes céglogók is tökéletesen mutatnak az egyedi gravírozott tollakon.

Weboldalunkon könnyedén, néhány perc alatt meg tudod tervezni saját gravírozott tolladat. A tollakra illeszthető akár 3 soros felirat, melynél a betűtípust, az elrendezést és a felirat szövegét is egyszerűen tudod változtatni. A felirat mellett akár a logódat is kérheted a gravírozott tollra. Céglogódat néhány kattintással fel tudod tölteni. Felhívjuk a figyelmet, hogy nem minden céglogó alkalmas lézergravírozásra. Kollégáink a minta elbírálása után felveszik megrendelőnkkel kapcsolatot, és ajánlanak valamilyen alternatívát, ahogy elkészíthető az egyedi logózott toll a gravírozással. Oldalunkon különféle típusú és színű tollak közül tudsz válogatni, melyekhez akár tokot vagy tolltartót is tudsz választani.

A vizuális toll szerkesztőben megszerkesztett szövegedet minden esetben ellenőrizzük és javítjuk, ha esetleg problémát észlelünk. Szóval ne aggódj, ha valamit nem tudsz megszerkeszteni, vagy ha nem fér ki a szöveg, amit szeretnél gravíroztatni a tollra, ezeket tudjuk korrigálni.


Szerkessze meg: https://printmix.hu/termekek/aluminium-golyostoll-kek-tollbetettel/


lézer gravírozás, egyedi toll készítés, online toll szerkesztő, printmix, Printmix Stúdió, toll gravírozás, www.printmix.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Printmix Stúdió

  • 0670610-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kunszentmárton

Tiszakürti út 411.


Hasonló hirdetések

  • Egyedi gravírozott tollak - kis és nagy tételben is
    Kunszentmárton, Tiszakürti út 411.
    Gravírozott tollak egyedi felirattal vagy céglogóval. Tollaink elérhetőek széles típus és szín választékban, melyeken könnyen megszerkeszthet online tervező felületünkön is. Egyedi gravírozott tollak, akár már 1 darabos megrendeléstől is. Cégeknek, m...
    • Egyéb szolgáltatások - Kunszentmárton
    4 napja, 23 órája
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Printmix Stúdió

  • 0670610-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kunszentmárton

Tiszakürti út 411.