Eladó 3403 m2-es cukrászda, presszó Lábod, autókereskedés

29 950 000 Ft
Lábod autókereskedés
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12257385
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 3403
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az eladó ingatlan Lábodon található, és számos különleges tulajdonsággal rendelkezik. Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a részleteket:
Elhelyezkedés: Az ingatlan két forgalmas út találkozásánál helyezkedik el, közel a fűrdővel rendelkező Nagyatád városhoz, és a szintén híres fűrdőhelyekhez, Csokonyavisontához és Barcshoz, de a vármegye székhely Kaposvár is 40 kilométeres közelségben található.
Az ingatlan jellemzői: A telek mérete impozáns 3403 nm., rajta a főépület hasznos alapterülete 321 nm, a melléképületek pedig 231 nm.
Vendéglátóhely: Az ingatlan alkalmas vendéglátóhely működtetésére. Pizzéria, lángosozó, vagy a manapság divatos hamburgerező kialakítására. A nagy közösségi tér lehetőséget nyújt étterem, kávézó vagy más vendéglátóipari vállalkozás létrehozására, nagyobb létszámú események, mint pl. bálok, lakodalmak, stb.lebonyolítására, de a település és a könyék lakóinak kultúrális - szórakozási igényeinek is nagyszerű helyet tud biztosítani. Rendelkezik ezekhez megfelelő konyhai és szociálís helyiségekkel ( mosdók, vécék ) is.
A főépület átalakításával, akár a tetőtér beépítésével is, lakás vagy szálláshelyek alakíthatók ki, de opció lehet még gyógyászati, magánegészség ügyi tevékenységek ellátásához, idősgondozáshoz egyaránt. Az épület mérete tág teret ad az új tulajdonos elképzeléseinek megvalósításához.
Ipari tevékenység: Két melléképület áll rendelkezésre, amelyek ideálisak lehetnek ipari tevékenységekhez, raktározáshoz vagy műhelyekhez, azok korábban is hasonló feladatokat láttak el.
Boltíves pince: Az ingatlanban található boltíves pince kiválóan alkalmas lehet borospincének, kapcsolódva az esetleges vendéglátóhely funkcióhoz, de lehet hasznosítani tárolóként, gombatermesztésre, vagy átalakítva, baráti találkozók, családi események megrendezésére,
Iroda: Egy tágas iroda területet biztosít munkavégzéshez vagy sokféle üzleti tevékenységhez.
Gondozott udvar: Az ingatlanhoz tartozik egy nagy, gondozott udvar, amely földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően lehetőséget nyújt akár kamionos pihenőként történő hasznosításra, hozzá az épületek valamelyikében kialakítható tisztálkodó egységgel, idősgondozásra - ahhoz akár további épületek létrehozására, kertészkedésre, pihenésre, közösségi események lebonyolítására.
Ez az ingatlan számtalan lehetőséget kínál, és a környező fürdőhelyek közelsége, a vidéki jó levegő és nyugalom még vonzóbbá teszi. Jöjjön és nézze meg új otthona vagy virágzó vállalkozása helyszínét amit most verhetetlen ár-érték aránnyal megvehet. Ha pénzügyi szolgáltatásra van szükség, az OTP Ingatlanpont és Pénzügyipont munkatársai mindíg készséggel a rendelkezésre állnak.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Boda Sándor

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Lábod

autókereskedés


Hasonló hirdetések

  • Eladó Kávézó, Lábod
    Lábod, Kossuth utca
    Az eladó ingatlan Lábodon található, és számos különleges tulajdonsággal rendelkezik. Engedje meg, hogy bemutassam Önnek a részleteket: Elhelyezkedés: Az ingatlan két forgalmas út találkozásánál helyezkedik el, közel a fűrdővel rendelkező Nagyatád vá...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Lábod
    4 hete
    29 950 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Boda Sándor

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Lábod

autókereskedés