Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

A DUNA ÉS A PILIS ÖLELÉSÉBEN

265 000 000 Ft
Leányfalu
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10239308
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 1654
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Dunakanyar egyik legszebb településén, a Duna partjától 100 méterre fekvő, utoljára idősek otthonaként működő, 1654 nm alapterületű ingatlan, 1831 nm nagyságú telken eladó.

 

Az ingatlan  a Dunakanyarban helyezkedik el, forgalmas út mellett, mely az ország egyik legvarázslatosabb kiránduló és történelmi térségének része. Egyik oldalról a pilisi hegyek, másik oldalról a Duna határolja. Autóval és tömegközlekedéssel is rendkívül könnyen megközelíthető.

Az épület tökéletes idősek otthonának, orvosi centrumnak, hotelnek, panziónak, cégközpontnak csodálatos környezeti értékei folytán, illetve a sok-sok programlehetőség miatt, melyet az utánozhatatlan Dunakanyar biztosít mind a pihenni vágyóknak, mind az aktív életmódra vágyóknak.

 

Az ingatlan adottságainak köszönhetően 5 szinten lett kialakítva 27 szoba, minden szoba saját fürdőszobával és klímával felszerelt, emellett megtalálható beltéri medence (+ gépház), sóbarlang, szauna, több konferenciaterem, orvosi szoba, mosoda, 50 férőhelyes étkező, 100 adagos konyha, hűtőkamra, étellift, személyzeti helyiségek, irodák és kazánház. Az ingatlan fűtését gázkazánok biztosítják, a szobákban radiátorokkal. Az épület udvarán közel 30 férőhelyes parkoló áll rendelkezésre.

 

 A szintek közötti akadálymentesített közlekedést lift biztosítja.

Az épület 1997-ben épült, korát megelőző belső kialakítással, mely rendkívül fantáziadús és vendégbarát! Az ingatlan teljes felújítást igényel, ugyanakkor legalább 100-150 nettó nm-rel még növelhető, a belső terek átalakításával. A tetőszerkezeten 2020-ban javítási munkálatok már zajlottak.

 

Az ingatlan árának köszönhetően (a felújítási munkálatokat követően is) kiváló befektetést jelent a leendő tulajdonosának!

 

Ár: 265 M Ft.

 

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Vincellér Zsuzsa

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Szálloda, Leányfalu
    Leányfalu, Holló köz
    DUNAKANYARBAN KÚLÖNLEGES EGYEDI LEHETŐSÉG! DUNAI PANORÁMÁS ÉTTEREM, PANZIÓ, HAJÓKIKÖTŐVEL, SÓJAPÁLYÁVAL ELADÓ! Leányfalun kínálom megvételre ezt a 2100 m2-es telken elhelyezkedő, 2019-ben épült, 3 szintes, szigetelt, 435 m2-es, cirkófűtéses, klimatiz...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Leányfalu
    4 hónapja, 3 hete
    460 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. Vincellér Zsuzsa

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu