A szerelem illata

2 549 Ft
Leányfalu
1 napja, 3 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12189015
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Néha a szerelem ott van az orrod előtt.
A tizenhat éves Mimosa a Föld utolsó két aromatőrének egyike, és tudja, mit tartogat számára a jövő: egy életen át tartó gyomlálást, parfümök meg szerelmi elixírek keverését, és hogy embereket hozzon össze, miközben ő menthetetlenül egyedül marad. Számára egyértelműek a szabályok: ha szerelmes lesz, az orra használhatatlanná válik, így odaveszik a tehetsége. Mimosa mégsem szeretné az életét könyékig földesen, virágok között tölteni. Átlagos gimis életről álmodozik, barátokkal, meccsekkel, vitaklubbal, sőt egy pasival. De amikor véletlenül rossz nőnek ad elixírt, csak a szerelemmel sújtott nő fiára, a suli sztárfocistájára számíthat, hogy segítsen megoldani a helyzetet. Mim gyorsan megérti, hogy nem mindig dönthetjük el, szerelmesek leszünk-e. Egyszerre kifinomult, reményteli, vicces és romantikus regény, egy sokszínű fejlődéstörténet, amely új szemmel néz a szerelembe esésre, és hogy hogyan találjuk meg helyünket a világban.

„A varázslatos parfümökhöz hasonlóan ez a szellemes, édes és romantikus történet is elcsavarja a fejed és elvarázsolja a szíved.”
Goodreads

„Ez a regény tele van a tinik szorongásából fakadó félreértéssel, a kölcsönös vonzalom izgalmas felfedezésével és a tiltott gyümölcs csábításával. A szívmelengető romantikához pedig könnyed humor párosul.”
USA Today

„A könyv nagyon sokszínű, üde és árnyaltan rajzolt karaktereket mutat be. Azoknak az olvasóknak ajánljuk, akik szeretik a felnőtté válásról szóló történeteket romantikával és varázslattal fűszerezve.”
VOYA

„A kínzó ellentétek könyvében – tudomány és mágia, régi hagyományok és modern élet, magány és felfedezések – emlékezetes szereplőket vonultat fel, közben bemutatja elbűvölő hősnője külső és belső harcait.”
Publishers Weekly

„Lee az első szerelem és a felnőtté válás tipikus meséjéhez hozzáad egy csipetnyi varázslatot. Mim az érzelmek kacskaringós és őszinte útját járja végig, és eközben megismeri az igazságot a családjáról és a szerelemről.”
Booklist

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

  • Coco Chanel és a szerelem illata
    Leányfalu
    1919. Párizs. Coco Chanel, a párizsi divat nagyasszonya szép szakmai sikereket ért már el, mikor a magánélete szörnyű válságba jut. Szerelme autóbalesetben életét veszti, s a boldogtalan nő képtelen a gyásszal megbirkózni. Támogató barátnője segítség...
    • Könyvek, Magazinok - Leányfalu
    1 napja, 3 órája
    4 675 Ft
  • Antaviana
    Leányfalu
    Ábel egy napon arra ébred, hogy talált egy szót: Antaviana, melynek sürgősen jelentést kell keresnie. Burmában van olyan papagáj, amelyik katalánul beszél. Budapestnek egyszázalékos éterrel kevert köménymagolaj-illata van, és valahol a városban létez...
    • Könyvek, Magazinok - Leányfalu
    1 napja, 3 órája
    3 392 Ft
  • Lovelight Farm - Téli csodaország
    Leányfalu
    Néha a szerelem fenyőfán terem… Stella Bloom gyerekkori álma vált valóra, amikor megvásárolta az Inglewild határán elterülő, hatalmas birtokot, a Lovelight Farmot fenyőfákkal, tökfölddel, sütödével, korcsolyapályával és egy bűbájos Télapó-pajtával. A...
    • Könyvek, Magazinok - Leányfalu
    1 napja, 3 órája
    4 675 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu