Eladó vendéglátóhely Leányfalu

460 000 000 Ft
Leányfalu
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12004101
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 438
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Leányfalun eladó egy 2100m2-es telken elhelyezkedő, 2019-es építésű 3 szintes, 438m2-es étterem, panzió. Az épület vasbeton szerkezetű, jól szigetelt. A telken a vendéglátóegység mellett áll egy igényes kialakítású 3 szintes, holland típusú családi ház is, mely szintén megvásárolható (nem tartalmazza az irányár). Maga a vendéglátóegység 130 fő befogadóképességgel rendelkezik, 1 fedett és 1 beépített terasszal, forgalmas főútról nyíló utcai bejárattal. A teraszok összterülete 198m2. A tágas kerthelyiségben felállított 128m2-es beton alapon álló rendezvénysátor tovább bővíti a rendezvényszervezési potenciált. 150 fős rendezvények, esküvők lebonyolítása sem jelent gondot. A kikötői potenciál 3db 6x2m-es pontonnal növelhető (egyéni megegyezés tárgya), így akár jelentős hajós rendezvények színhelye is lehet a komplexum. Az épület felső szintjén 2 szeparált, igényes kialakítású, nappali-konyha, hálószoba, fürdőszoba kialakítású apartman helyezkedik el. A pinceszinten acél trezorzáras ajtóval rendelkező helyiségben ,pedig lehetőség van akár borospince kialakítására is.

A komplexum gépészeti információinál meg kell említeni a 24 KW-os Viesmann kondenzációs kazánt. Az étterem, konyha és az apartmanok teljesen klimatizáltak, különálló split-klímákkal ellátva.
A terület teljes internet-lefedettséggel és kiváló biztonsági rendszerrel rendelkezik, 23 db kül- és beltéri kamerával és minden épületrész külön riasztóberendezéssel, mely 24 órás felügyeleti rendszerhez csatlakozik. Nappali és éjszakai 3x25A biztosított.
A külső területek rendezett, füvesített állapotban vannak, ős fás kialakítással és szórt murvás parkolóval. A területhez tartozik egy engedéllyel létesített és működtetett sólyapálya és egy kishajó kikötő is.

50 személygépjárműnek elegendő parkolókapacitás áll a rendelkezésre, valamint 4 fedett autóbeállóhely.

A kikötő és sólyapálya vagyonértékű jogai nem képezik az irányár részét. Egyéni megegyezés tárgya. A telek összterülete 3034m2, melyből 2100m2 tartozik a komplexumhoz. A többi 934m2 a családi házhoz tartozó telek területe, ezeket megosztással lehet szeparálni, adásvétel esetén.

Bármi kérdéssel kapcsolatban állok rendelkezésére!

Egyedi igényekre szabott lakáshitelekkel állunk rendelkezésére. Bankfüggetlen hitelcentrumunk az országban elérhető összes bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti meg az Ön számára díjmentesen. Munkatársaink nagy szakmai tapasztalattal várják Önt online/offline egy előre egyeztetett időpontban akár a normál munkaidő után is.

#eladó #eladóingatlan #eladóház #hitel #csok #csokplusz #ingatlanszakértő #ocbosnyak #ocbosnyák #otthoncentrumbosnyak #otthoncentrumbosnyák

Referencia szám: UZ016792

Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Szilvia

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Leányfalu

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Király Szilvia

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu