Granna - Formafogó társasjáték

3 990 Ft
Leányfalu
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8054162
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
A Formafogó társasjáték ideális választás minden korosztálynak. A játékot akár ketten, akár hatan is játszhatják egyszerre, így bármilyen társaságban garantált a jó hangulat és a szórakozás. Az ajánlott korosztály 6 éves kortól kezdődik, de felnőtteknek is kiváló szórakozást nyújt.



A játékidő változó, hiszen az adott játékvariánstól is függ. Általában 10-30 percig tart egy játék, így rövid idő alatt lehetőség van több parti lejátszására is.



A Formafogó játéknak számos díja van, például a Gyerekjáték kategóriában elnyerte a Német Játékdíjat, valamint a Magyar Játékos Játékot is.



A játék lényege, hogy meg kell figyelni az adott kártyán található formákat, és azt kell eldönteni, melyikből van a legtöbb. A játékhoz három játékvariánst is kínálunk, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább tetszőt. Az egyszerű formákból álló képek fantasztikus látványt nyújtanak, és még nagyobb kihívást jelentenek a játékostársak elleni versenyben.



Ha szereted a kihívásokat, és szeretnél egy olyan társasjátékot, amely fejleszti a megfigyelőképességedet, akkor a Formafogó a tökéletes választás számodra. Legyél résen, a formák kifoghatnak rajtad! Vedd meg a Formafogó játékot és élvezd a kikapcsolódást a barátaiddal és családoddal együtt!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu