Granna - Szuper Farmer Ranch társasjáték

9 490 Ft
Leányfalu
1 napja, 1 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6946399
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Szuper Farmer - Ranch társasjáték a korábban óriási sikert aratott és több díjat is bezsebelt Szuper farmer folytatásaként és kibővített változataként minden eddiginél több lehetőséget ad számodra ahhoz, hogy megtapasztalhasd az állattartás szépségeit és a farmerek nehéz mindennapjait.



A játék célja nem más, minthogy felépíts magad körül egy virágzó gazdaságot, hogy neked legyen a legtöbb földed, legelőd és háziállatod. Mindehhez nem csak óriási szerencsére lesz szükséged, hanem taktikai és stratégiai érzékre is, hiszen miközben kockadobások segítségével szaporítod az állatállományt, valamint újabb és újabb földeket vásárolsz magadnak, a közeli erdőből szörnyű veszélyek leselkednek rád.



A kerekerdő közepén ugyanis farkasok és rókák élnek, akik bármikor ráronthatnak állatállományodra, és bár hűséges pásztorkutyák fogadásával kivédheted a veszélyes vadállatok támadását, nem tudod mindig megakadályozni a veszteséget, így gyakran ínséges küzdelmet kell folytatnod a terjeszkedés mellett azzal is, hogy a játék végére minden állatból legalább egy maradjon a farmodon. Amennyiben ugyanis eléred ezt a célt, garantáltan te leszel majd a győztes!



A Szuper Farmer - Ranch társasjáték kellemes összetettsége mellett könnyedén elsajátítható szabályokkal rendelkezik, így ideális kikapcsolódást nyújt az egész család számára, miközben a legkisebbek megismerhetik az állatokat, de fejleszthetik problémafelismerő- és problémamegoldó képességüket is, megtapasztalva közben a gazdaságok működésének fontosságát és nehézségeit.



Tartozékok: 1 db játéktábla, 120 db állatos zseton, 6 db kutyafigura, 2 db 12 oldalú dobókocka, 1 db 6 oldalú dobókocka, színes korongok, játékszabály.



Ajánlott:2-6 játékos részére 7-99 éves korig







 



 







 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu