Kakaó társasjáték

8 490 Ft
Leányfalu
5 napja, 8 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9681635
  • Kategória: Baba-Mama
  • Alkategória: Játék
Leírás
A Cacao egy fantasztikus társasjáték, amelynek története a dzsungel mélyén játszódik. A játékosok a kakaóbab termesztésből próbálnak megélni, és az itt lakó törzseket irányítják. Az apró falvak az embernyi magas páfrányok sűrűjében bújnak meg, ahol a hatalmas kaucsuk és mahagóni fák félhomályában lehet játszani.



A játék stratégiai lapkák lerakásán alapul, amelyek mindegyike ugyanolyan falut ábrázol a saját színében. Az ügyes játékosoknak sikerül aktiválniuk a szomszédos mezőket, amellyel munkásokat tudnak alkalmazni a kakaóbab termeléshez. A kártya adott oldalának minél több munkása szerepel, annál nagyobb haszonnal lehet számolni. A játék végén a legtöbb pontot gyűjtő játékos nyeri meg a játékot.



A Cacao játék kiváló szórakozást nyújt 2-4 játékosnak, akik 14 éves kortól ajánlottak. A játék időtartama általában 30-45 perc, attól függően, hogy milyen tapasztalattal rendelkezik a játékosok csoportja.



Ha szereted a stratégiai játékokat és a dzsungel titokzatos világát, akkor a Cacao egy remek választás lehet számodra. A játék izgalmas kihívásokat tartogat, és garantáltan leköt mindenkinek az érdeklődését. Akár egy baráti összejövetelen, akár egy családi játékestén játszod, a Cacao remek szórakozást nyújt azoknak, akik szeretik a kihívásokat és a szellemi fejtörőket.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu