Sorsdöntő találkozások

2 152 Ft
Leányfalu
1 napja, 13 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12206862
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szülő és gyermek találkozása - sorsdöntő találkozás, melynek lenyomatai egy életre ott maradnak a személyiségünkön.
Vajon min múlik, hogy ez a kapcsolat szerencsésen alakul-e, vagy éppen szerencsétlenül? Hogy kiapadhatatlan erőforrást jelent-e számunkra, vagy ellenkezőleg, inkább mély fájdalmat és szinte lerakhatatlan terheket? Mi lehet az oka annak, hogy ebben a legalapvetőbb kapcsolatban gyakran hiába szeretnénk jól szeretni egymást, valahogy mégsem találjuk az utat a másikhoz?
A kötet szerzői szellemi kalandozásuk során számos érdekes kérdésre kitérnek. Mi történik, ha a megszülető gyermek karaktere nem felel meg a szülő tudatos vagy tudattalan várakozásainak, reményeinek? Hogyan hatnak a kapcsolat és az életút alakulására a különböző kötődéstípusok és nevelési attitűdök, a határtartás sajátosságai? Miként alakul a nem várt, nem tervezett gyerekek sorsa? Hogyan jelennek meg a kapcsolatban a szülő saját gyermekkori tapasztalatai, traumái? Miféle sérüléseket okozhat az elmérgesedő, csúnya válás, a szülőtárs szidalmazása, a gyerekek tőle való elidegenítése? Milyen terheket jelent az úgynevezett szülősítés, amikor a gyermek felnőtt szerepbe kerül, ő hallgatja meg szülei problémáit, ő ad tanácsokat, ő hoz döntéseket, ő visel gondot anyjára vagy apjára?
A Nyitott Akadémia sorozat egyik legkedveltebb, de már hosszú évek óta nem kapható kötete átszerkesztve és két további szerző vadonatúj írásaival kibővítve jelenik meg újra.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

  • Lépj ki a komfortzónádból, neked is lehet második életed
    Leányfalu
    Basile, a rendhagyó zsenialitású feltaláló egy olyan költői és művészi világba viszi magával az olvasót, mely simogatóan hat a szellemre, és kimozdítja a komfortzóna keretei közül. Basile úgy dönt, különös boltot nyit: olyan üzletet, melynek szokatla...
    • Könyvek, Magazinok - Leányfalu
    1 napja, 13 órája
    4 241 Ft
  • Túl kevés idő
    Leányfalu
    Vannak sorsdöntő pillanatok. Találkozások, melyek életünk hátralévő részét alapjaiban változtatják meg. Mindig is azt hittem, hogy ilyen szerelem csak a filmekben van. Aztán egy napon jött ő és rám mosolygott a tengerkék szemeivel, miközben selymes s...
    • Könyvek, Magazinok - Leányfalu
    1 napja, 13 órája
    3 137 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu