Tolki - Interaktív foglalkoztató könyv - kiegészítő Játékos tanulás

6 990 Ft
Leányfalu
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6950918
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Játék, Hobbi
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Játékos tanulás című könyv segítségével a gyerekek szórakoztató módon ismerkedhetnek meg a számokkal, betűkkel, színekkel, formákkal, a hétköznapi életben előforduló szituációkkal, az évszakokkal és sok minden mással. Majd tudásukat változatos kvízjátékokkal tehetik próbára.



A könyv képi világa a kisiskolások rajzait idézi, a magyar kiadásban ismert mondókák és gyerekdalok is helyet kaptak. Az egyes oldalakon lévő témákat Brumi, a játékmackó szemszögéből is megismerhetik az ifjú olvasók. 



A Játékos tanulás óvoda- és iskolaelőkészítő könyvet 3-7 éves gyerekeknek terveztük, de tapasztalataink szerint az idősebbek is szívesen játszanak, foglalkoznak vele. Összeállításánál kértük gyermekpszichológus és nevelők segítségét is, hogy anyaga minél érdekesebb és hasznosabb legyen a csemeték számára. Igyekeztünk azokkal a témákkal foglalkozni, amelyekkel a gyerekek gyakran találkoznak mindennapi életük során, ezért a nyolc oldalpárra az alábbiak kerültek:

 



- Család, étkezés, magyar ABC

- Évszakok, időjárás, öltözködés

- Orvosi rendelő és különböző foglalkozások

- Bevásárlás és számok

- Óvodai jelmezbál és mesék

- Családi kirándulás, közlekedés, járművek

- Óvodai játszótér

- Nagyszülők, vidéki élet, háziállatok



Természetesen minden oldalon bőven vannak olyan témák is, amelyek csak érintőlegesen kapcsolódnak a címekhez - ez nem is csoda, tekintettel arra, hogy több mint 1000 rögzített szöveg és egyéb hang tartozik a könyvhöz.



Az évszakokkal foglalkozó oldalpáron különböző szabadidős tevékenységekre, sportokra, népszokásokra is kitér a könyv, míg a jelmezbállal kapcsolatos oldalpárra számos mese cselekménye, szereplője került, a hozzájuk köthető tárgyakkal és fogalmakkal együtt. A könyv minden oldalára jut magyar gyerekdal vagy mondóka is.



A könyv teljes szövege a népszerű szinkronszínésznő, Csuha Bori narrációjában hallható - a gyerekeknek sok-sok mesefilmből lehet ismerős a hangja.







Figyelem!



A könyv használatához szükség van a Tolki toll nevű eszközre! Ha már van belőle otthon, akkor nyugodtan rendelje meg ezt a könyvet, jó szórakozás lesz! Ha még nincs ilyen eszköze, akkor egy szettet is rendeljen meg, amely tartalmazza az eszközt és egy könyvet is. A Játékos tanulás könyvhöz tartozó hanganyag megtalálható minden készletben lévő tollon. 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Leányfalu


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pingvin Játék Webáruház

  • +3670-3-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Leányfalu