Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Kulcsrakészen!!! Azonnal átvehető! Kiváló választás saját részre és befektetésnek is!

55 284 000 Ft
Levél
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10213652
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 59
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Levélen, az országhatártól néhány kilométerre, új építésű területen társasházi lakások leköthetők.

Az osztrák és a szlovák határtól 10 percre, dinamikusan fejlődő településen kiváló lehetőséget kínálunk.

A készülő lakópark elegáns külsővel és magas műszaki tartalommal kerül átadásra. A lakások tervezésénél fontosnak tartották az élhetőséget, praktikus megoldásokat. Ezért időtálló, korszerű lakások készülnek.

A lakások zöme 1-2 szobás, tökéletesen alkalmas befektetésnek, munka miatt ingázóknak, kezdő lakásnak, és második otthonnak is. Megtalálhatóak a 3 szobás (2 hálószobás) lakások is, földszinten kiskerttel, emeleten erkéllyel.

 

A B1-4 számú első emeleti lakás, 2 szobás és 2 erkélyes. Ebben a kategóriában ez a legjobb fekvésű és elosztású 2 szobás lakás! A 2 db, erkély igazi különlegesség, mindegyik több mint 11m2-es . A lakás fekvése a legjobbak közé tartozik, déli-délkeleti irányba néznek az ablakok, erkélyek keleti és nyugati irányba. Napos, világos, minden évszakban kellemes klímát biztosít. A belső elosztás ideális, a nappali-étkező-konyha 28.44m2-es, wc külön helyiségben van.  A lakás hasznos alapterülete 59.3m2 (lakótér 51.69m2 + erkélyek 11.50+11.22m2).

 

Az épület 2 emeletes, minden szinten teljes értékű alapterülettel készülnek a lakások (nincs tetőtér).

A földszinti lakásokhoz saját kerthasználat tartozik amit a vételár tartalmaz. Az emeleti lakások majdnem mindegyikéhez tartozik terasz-erkély. A 2. emeleten 26m2-es teraszt is találunk.

Lehetőség van garázs vagy kocsibeálló vásárlására is. Saját tárolók is rendelkezésre állnak, ezekből is lehet a lakásokhoz rendelni, igény szerint.

A lakások kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, a fűtés és a meleg-víz ellátás házközponti, kondenzációs gázkazánokról történik, minden lakásnál egyedi, digitális mérőórákkal. Ez a jelenlegi legkorszerűbb gázfűtés. A lakások padlófűtéssel ellátottak.

Lakásonként a hűtés is előkészítésre kerül klíma előkészítéssel. Már csak a klímát kell feszerelni, de ez később is beszerelhető bontás nélkül.

Az épületek 20 cm homlokzati szigetelést kapnak. A földszinti lakások aljzatában 16 cm hőszigeteléssel ellátott felületek lesznek.

A lakások között speciális hanggátló fal készül, a aljzatokba lépés-hangszigetelő akusztikai réteg készül a jó hangszigetelés érdekében.

Az ablakok, erkélyajtók 3 rétegű üvegezéssel, széles profillal szerelt nyílászárók. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

 

A feltüntetett ár teljes kulcsrakész állapotot jelöl. Ezen felül a konyhabútor is legyártásra került, ennek árát nem tartalmazza a vételár. Az épület külseje és a teljes környezete teljesen kész, rendezett környezettel, burkolatokkal. A földszinti lakások kertrészét az ár tartalmazza.

Az épületek a jelenlegi előírásokat kielégítő hőszigetelésűek, és így az épületgépészet is ennek a fokozott energiatakarékossági igénynek megfelelően van kialakítva.

 

Hitelügyintézésért keressen minket!
 

Minden átadott lakásokhoz 3 év teljes körű garancia jár, bizonyos szerkezetekre 8-15 év garancia. Átadás 2024. I. negyedévben várható, érdemes választani, mert ebben az árban nem sokáig lesz választható lakás.

Amennyiben a feni ingatlanok valamelyike felkeltette érdeklődését, vagy ha nem talált megfelelőt hívjon a +36 70/322-2121-es telefonszámon.

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Levél


Hasonló hirdetések

  • Eladó 90 m2-es családi ház Levél, Lakóparki
    Levél, Lakóparki
    Győr-Moson-Sopron megyében, Osztrák határ szomszédságában, Levél községben most épülő lakóparkban, egymástól független telkeken különböző alapterületű újépítésű családi házak leköthetőek, eladók! Jelen családi ház 540 nm telken 90,11 m2 nettó hasznos...
    • Eladó ház, Lakás - Levél
    1 napja, 6 órája
    63 911 100 Ft
  • Eladó 81 m2-es családi ház Levél
    Levél
                                                                  FANTASZTIKUS VÉTELI LEHETŐSÉG - LEVÉLEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ OTTHON Levélen ELADÓ 2023- ban épült 81 m2 alapterülettel rendelkező, teraszos Családi ház, melyhez egy 360 m2- es telekterület tartozik....
    • Eladó ház, Lakás - Levél
    1 napja, 10 órája
    86 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Levél
    Levél
    Győr-Sopron-Megyében Levélen egy 168 m2-es családi ház 922 m2-es telken eladó. Levél Osztrák határtól 5 km-re, Szlovák határtól 15 km-re, Mosonmagyaróvártól 5 km-re található. Családi ház három szintből áll, egész ház alatt pince található, melyben m...
    • Eladó ház, Lakás - Levél
    1 napja, 10 órája
    70 000 000 Ft
  • Ideális méretű családi ház, önálló garzonházzal, garázzsal, pincével eladó!
    Levél
    Mosonmagyaróvártól 4 km-re, a szlovák és osztrák határtól néhány percre, 1916m2-es telken, 129m2 lakóterületű családi házat + 45m2 lakóterületű önálló garzonházat kínálunk.   Jellemzők: -A telek két részre osztott, két utcafrontról van bejárási lehet...
    • Eladó ház, Lakás - Levél
    1 napja, 13 órája
    82 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Levél
    Levél
    Legújabb Projektünkben SAJÁT KERTKAPCSOLATTAL rendelkező földszinti lakások eladók! Győr-Moson-Sopron megyében, Levélen, modern lakások átgondolt műszaki tartalommal ZÖLD HITELRE alkalmas szerkezettel, jó minőségű beépített anyagokkal, új építésű pro...
    • Eladó ház, Lakás - Levél
    2 napja, 8 órája
    59 840 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Levél