Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó CÉG vendégházzal

29 000 000 Ft
Litér
7 éve, 9 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-2426395
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Vállalkozás, Ipar
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó 1989-ben alapított Építőipari és Kereskedelmi szálláshely értékesítéssel rendelkező Kft. A cég székhelye Veszprém megye, a lehető legjobb helyen Veszprémtől 8 km-re, Balatontól 5 km-re található. Mindenféle köztartozástól és tagi hiteltől mentesen, rendezett könyveléssel, pluszos évekkel a háta mögött megvásárolható. A céghez hozzátartozik egy 140 m2-es vendégház 5 apartmannal, hatalmas nappalival, billiárd asztallal, bútorozva, max 15 fő férőhellyel.  Akár egy egyszerű családi vállalkozásnak is kitűnő lehetőség, hisz különösebb befektetések nélkül lehet egyről a kettőre jutni, ha elég szorgalmasan és odaadóan végzi az ember a munkáját. Kiváló lehetőség lehet ez az azoknak is, akik valamilyen pályázatban szeretnék elindítani a céget. De a már hasonló tevékenységgel foglalkozóknak is meggondolandó választás lehet egy ilyen cég megvásárlása. Nagy munkamennyiséggel rendelkező vállalkozás számára a jelenlegi tevékenységekkel pár év alatt megtérülő, jó ipari befektetést jelenthet.

Korszerű vendégház a főút közelsége miatt sokféle ipari, kereskedelmi célú fejlesztésre, tevékenység bővítésre alkalmas.
 A további részleteket egy személyes találkozó keretében javasolnám megbeszélni. Ha komolyan érdeklődik a cégem iránt, a 06 30 9 463 164 es telefonszámon keressen!
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bódi Orsolya

  • 0630946-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Litér

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bódi Orsolya

  • 0630946-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Litér