A nyugalom szigete Lovasberényben! Egy lehetőségekkel teli ház, mesés környezetben, mesés panorámáva

39 900 000 Ft
Lovasberény
5 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10691469
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Telek
  • Alapterület (m²): 113
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lovasberényben, csendes nyugodt környezetben, 1702 nm-es telken található 106 nm-es, kétszintes jó állapotú nappali+2 hálószobás téglaépület, garázzsal eladó.
Környék:
Az ingatlan Fejér megyében, a Lovasberényi Szőlőhegyen található jól megközelíthető helyen, távol a város zajától. Az M7-es autópályától 10 percnyire, Székesfehérvártól mindössze 20 km-re, Budapesttől pedig 55 km-re helyezkedik el. Az elmúlt években sokan költöztek ki ide a nagyvárosokból, többen már életvitelszerűen laknak itt. A község központja pár perc alatt elérhető autóval, itt minden megtalálható ami a hétköznapi élet elengedhetetlen feltétele: bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, pékség. A település egyik nevezetessége a Cziráky-kastély. Velence és a Velencei-tó közelsége miatt nyaralónak, hétvégi háznak is tökéletes választás.

Ház:
A 2 szintes, 113 nm-es tégla építésű ház 1994-ben épült, beton alapra 1702 nm-es telken. Szigetelve, színezve nincsen, ez már az új Tulajdonosra vár. Tulajdonlap szerint zártkerti ingatlan. Közművek közül vezetékes víz, villany és derítő is van.
A földszint 52 nm, itt egy nappali, egy étkezős konyha valamint egy fürdőszoba+wc. található. A tetőtér 41 nm, itt kialakításra került egy előtér, 2 hálószoba elvehetetlen panorámával valamint egy zuhanyzós fürdőszoba+wc. A pince rész amely a nappaliból közelíthető meg 20 nm, tárolásra, hobbiszobának tökéletes. Az ingatlan fűtését kandalló, a melegvíz ellátást pedig villanybojler biztosítja. A parkolás önálló garázsban és a kertben egyaránt megoldott. A telket számtalan gyümölcsfa, fenyőfa, bokor, örökzöld és virág teszi hangulatossá.
Ajánlom ezt az ingatlant egy felújítás, korszerűsítés után állandó lakhatásra azoknak, akiknek fontos a természet közelsége, akik szeretik és élvezik a csendet, nyugalmat, békességet.
Ajánlom nagyvárosban élőknek, hogy mikor alkalmuk adódik pár napra elbújjanak itt és kicsit lelassuljanak, töltődjenek.
Kiváló lehetőség még befektetésnek, elvonulási helynek, meditációs központnak, szálláshely szolgáltatásra.
A ház a besorolása miatt nem hitelezhető, csak készpénzre megvásárolható. Azonnal birtokba vehető.

garázs

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gordos János

  • +367088-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Lovasberény


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Lovasberény
    A velencei tóhoz 10 km-re, Lovasberény központjától 1 km-re, 800 négyszögöl telken 3x3 nyitott verandájú, 3x3 zárt verandájú, 6x3-as elmunkáló helységű , 5x4-es pince eladó. Az összes helyiség le van betonozva, villany be van vezetve. Ár megegyezés k...
    • Telek - Lovasberény
    6 éve
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gordos János

  • +367088-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Lovasberény