Eladó 5198 m2-es ipari ingatlan Lovászi, Dr. Papp Simon Ipartelep

779 580 000 Ft
Lovászi Dr. Papp Simon Ipartelep
1 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11111844
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 5198
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Zala megyében, Lovásziban eladó egy 1,9415 Ha területen fekvő, összesen 5198 nm hasznos alapterületű, Kivett épület, raktárcsarnok és udvar megnevezésű ingatlan.Lovászi Lentitől 4,5 km-re, az M70-es autópályától 3 km-re, a szlovén határtól 5 km-re található. Az ingatlan ipari környezetben helyezkedik el, a telek, valamint a felépítmények mérete többcélú hasznosítást is lehetővé tesz. Az épületek nagy része akár azonnal működtethető, mivel jelenleg is használatban vannak.Jellemzői:Összközműves telek A Helyi Építési Szabályzat alapján Gksz (kereskedelmi és gazdasági) övezetbe tartozik, 25 % beépíthető, 7,5 m építménymagassággalAz elektromos hálózat 3 X 80 A, minden felépítménybe új földkábelen keresztül jut elA 6 db épület tetőszerkezete és héjazata felújítottA 230 nm-es kisebb irodaépületet teljesen felújították, kívülről szigetelték és ott központosított fűtést alakítottak kiAz 514 nm-es csarnok 2,7 m és 5,5 m közti belmagassággal rendelkezik, szintén fűthetőAz 1040 nm-es csarnok 4,9 m belmagasságú, külön kazánházzal rendelkezik, adott esetben a fűtés itt is kialakítható, A 152 nm-es tároló régen műhelyként funkcionált, jelenleg felújításra szorulAz udvar közepén található egy "medence", mely régebben tűzi víztározó volt, ez tisztítással újra üzembe helyezhetőA főépület felújítását is elkezdték, de csak az elektromos vezetékek cseréjéig, valamint a földszinten néhány iroda kialakításig jutottak, ezen felül még a nyílászárók nagy részét is cserélték. Ez szintenként 816 nm, földszint + két emelet + alagsor lerendezésűA telek akár több részre is tagolható, mivel a legkisebb kialakítható telekméret az övezetben 2400 nm.Az ingatlan tehermentes, és akár céggel együtt is megvásárolható.További információkért hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Lőrincz Erik

  • 36 30 5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Lovászi

Dr. Papp Simon Ipartelep


Hasonló hirdetések

  • Eladó ipari ingatlan Lovászi
    Lovászi
    Eladásra kínálok Zala megyében, Lovászi településen az M7-es autópályától pár km-te, a Szlovén-, Horvát- es Osztrák határ közelében egy 4,4 HA-os, kiváló adottságú ipari parkot. Építési övezet: Gksz Beépíthetőség: 25% (ez növelhető) Zöld felületi mut...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Lovászi
    2 napja, 15 órája
    350 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Lőrincz Erik

  • 36 30 5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Lovászi

Dr. Papp Simon Ipartelep