Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 115 m2-es üzlethelyiség Ludányhalászi

9 900 000 Ft
Ludányhalászi
3 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11837037
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 115
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vállalkozni szeretne? Szálláshely szolgáltatással szeretne foglalkozni? Szülőkkel költözne?Itt a kiváló lehetőség! Akár üzlethelyiségként, de akár családi házként is funkcionálhat. Ludányhalászi központi részén ELADÓVÁ vált egy 83 nm-es üzlethelyiség és egy 32 nm-es különálló lakórész.Az üzlethelyiség utcafronti, jelenleg kisboltként működik. Az épületben kialakításra került egy tágas eladótér, előkészítő helyiség, kézmosó, egy belső és egy külső raktár/tároló.Az üzlet fűtése jelenleg elektromosan, klímával megoldott. Víz, villany és csatorna is kiépítésre került.A különálló kisházban található egy egylégterű szoba, konyha és étkező, valamint egy fürdőszoba Wc-vel. Szintén kiépítésre került a víz, villany és a csatorna is. A háznak jelenleg nincs fűtési lehetősége, de szükség esetén egy kandallóval vagy kályhával megoldható. A kisházat az elmúlt években felújították, karbantartása folyamatos.Az ingatlan mellett van egy boltíves borospince is, amely teljesen száraz, tárolásra alkalmas.A gáz az utcában található, szükség esetén könnyen rá lehet csatlakozni és az épületekben is ki lehet alakítani.A telek 642 nm-es, teljesen körbekerített, a hátsó oldalon panorámás kilátása van.Ludányhalászi Szécsénytől 7 km-re, Budapesttől mintegy 90 km-re, Nógrád megye északi szegletében, az Ipoly-folyó teraszán helyezkedik el. Megközelíthető Budapest útirányából a 2-es 22-es közlekedési útvonalon keresztül, vagy Hatvan felől a 21-es majd a 22-es főúton át Szécsényig és onnan letérve Ludányhalászi felé.A településen biztosított az orvosi ellátás, óvoda és iskola, postahivatal, polgármesteri hivatal.A település és a környék is számos kirándulási lehetőséget biztosít. A község vizekben gazdag település, mintegy 800 m-re folyik az Ipoly folyó. Jelentős természeti értéke a településnek a falut körülvevő tórendszer, melynek növény és állatvilága rendkívül gazdag.Az ingatlanban számos lehetőség rejlik. Jöjjön el, nézze meg és engedje szabadjára a fantáziáját.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal további információkért.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rusznyákné Bujtás Bernadett

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ludányhalászi


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó - Üzlethelyiség - Központhoz közeli
    Ludányhalászi, Központhoz közeli
    Nógrád megyében, Magyarország egyik leghosszabb falujában, Ludányhalásziban ELADÓ! Egy 90 m2 es vegyes falazatú sátortetös cserépfedéses üzlethelyiség, amely ezidáig jól prosperáló élelmiszer kisboltként működött. Akár üzletként is tovább vihető, vag...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Ludányhalászi
    4 hónapja, 1 hete
    11 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rusznyákné Bujtás Bernadett

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ludányhalászi