Eladó - Vendéglátás - Járandó tanya

244 990 000 Ft
Makó Járandó tanya
1 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12041877
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 800
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre kínálom Makó külterületén, Járandó tanyán, az M43-as főút mellett, az autópálya közelében ezt a méltán híres ékszerdobozt, vendéglátó egységet.

2560 m2 telken helyezkedik el a GARDEN VENDÉGHÁZ, amelynek hasznos alapterülete majdnem 800 m2.

A terület két chipes beléptető rendszerrel, elektromos kapuval rendelkezik, amelyeken keresztül térkővel burkolt parkolókba jutunk, amely az érkező vendégeknek készült.

A komplexum 3 épületből áll.

A FŐÉPÜLET 1 szintes, 2000-es években épült, keszthelyi terméskőből és téglából.
Az alsó szinten található egy 50 fő befogadására alkalmas melegkonyhai engedéllyel rendelkező étterem, konyha, raktárak, öltözők, mosdók, bár és vendégmosdók.
Az emeleti részen, amit a jelenlegi tulajdonosok privát szálláshelyként használnak, 3 szoba, nappali, fürdőszoba található.
Az épület fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, valamint a másod- és harmadlagos fűtést klímával és elektromos fűtőpanelekkel oldják meg, amelyekhez az áramot napkollektor rendszer biztosítja, valamint a bár résznél egy csodálatos kandalló adhatja át a meleget a vendégeknek a hideg időben.

A GRILLHÁZ tökéletes választás kisebb cégek, baráti társaságok összejöveteléhez, csapatépítéséhez, amely 15 fő befogadására alkalmas.

A 7 fürdőszobás, erkélyes szobával rendelkező VENDÉGHÁZban találhatók 4 fős családi, 2 ágyas, franciaágyas, és akadálymentesített szobák, amelyek 16 főnek nyújtanak szállást.
A gondtalan pihenéshez a felnőtteknek a szauna ház 6 személyes finn, és a 2 személyes infraszaunája, valamint a kinti pihenőkertben elhelyezett jakuzzi, dézsafürdő, pingpongasztal, a gyermekeknek pedig az épület előtt megépített játszótér nyújthat önfeledt kikapcsolódást.
A ház saját kazánházzal rendelkezik, vegyes tüzelésű kazán került beépítésre, amelyhez puffertartályok kapcsolódnak, amelyről az egész házban lefektetett padlófűtést lehet elindítani, illetve mindegyik szoba hűtő-fűtő klímával van felszerelve, és elektromos panelekkel.
Az ingatlanok ivóvíz ellátását minősített szűrőberendezéssel ellátott, bevizsgált víz biztosítja.
Az épületet 2015-ben szigetelték le.
Ha a leendő tulajdonos úgy szeretné, akkor a tetőtér beépíthető, két apartman kialakítására alkalmas.

2019-ben, 120 fő vendég befogadására alkalmas, 190 m2-es filagóriát, rendezvényhelyszínt építettek, amely eddig több esküvő, családi-, és céges rendezvény helyszínéül szolgált már.

A parkosított terület gondozását 2 db fúrt kút teszi lehetővé, amelynek segítségével tudják biztosítani azt a földöntúli érzést, amelyet több száz rózsa látványa és az aranyhalakkal betelepített kerti tó nyújt.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon, hogy a megtekintés részleteit megbeszélhessük. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363290

Kapcsolat a hirdetővel
  • Koza Andrea

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Makó

Járandó tanya


Hasonló hirdetések

  • Eladó 2000 m2-es raktár Makó, Makó
    Makó, Makó
    Az ingatlan Makó város északi szélén, ipari besorolású területén található, az M43 autópályára kivezető út végén. Megközelítése tehergépjárművel, valamint helyközi autóbusz járatokkal lehetséges, melyek megállója a telephely bejárata közelében találh...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Makó
    1 hónapja, 3 hete
    180 000 000 Ft
  • Makó külterületén ipartelep
    Makó
    Makó külterületén ipartelep eladó! Az ingatlan paraméterei: - 2351 m2 alapterület - 466 m2 es csarnok, ami téglából készült és zártszelvény tetőszerkezettel rendelkezik - 203 m2 es szín épület ami akácfából épült Az ingatlan több tevékenységre alkalm...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Makó
    2 hónapja, 2 hete
    42 000 000 Ft
  • Régen frissült
    ÁRCSÖKKENÉS!
Csongrád megyében jelenleg is üzemelő sertéstelep teljes gépészettel eladó. 
A telep Ma
    Makó
    ÁRCSÖKKENÉS! Csongrád megyében jelenleg is üzemelő sertéstelep teljes gépészettel eladó.  A telep Makó mellett (6km) és a román határhoz közel (kb. 10km) helyezkedik el, aszfaltozott útról könnyen megközelíthető.  A telep 2 helyrajziszámon van, és 4,...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Makó
    1 éve, 3 hónapja
    275 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Konténer Gyártás
    Makó, Konténer Gyártás
    Konténer gyártó cég, várja új és leendő partnereit. Több mint 10 éves tapasztalat.Európai referenciák. Minden konténer személyre szabva készül a vevő igényinek figyelembe vételével. Törekszünk minden igény kielégítésére. Konkrét árat csakis írásban k...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Makó
    5 éve, 5 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Koza Andrea

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Makó

Járandó tanya