Dudao Power Bank 30000 mAh 3x USB LED lámpa fehér (K8s + fehér)

9 490 Ft
Mályi
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9265222
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dudao power bank 30000 mAh 3x USB beépített LED világítással (K8+) Szüksége van egy praktikus, nagy kapacitású power bankra, amellyel könnyen hozzáférhet az energiához? Ez a Dudao forrás tökéletesen ellátja a feladatát, és biztosítja, hogy az akkumulátor állandóan töltve maradjon. Tökéletes otthon, az irodában, útközben, a szabadban - bárhol is vagy, ahol szükséged van a tableted, telefonod vagy fejhallgatód akkumulátorának feltöltésére. Specifikáció: Márka: Dudao Kapacitás: 30,000 mAh Bemeneti interfész: USB, USB Type-C, Lightning Kimeneti interfész: USB * 3 Szín: fekete, fehér LED-es zseblámpa A legfontosabb jellemzők: Nagyon nagy kapacitás 3 kimeneti USB és bemeneti csatlakozók: micro USB, USB Type C és Lightning a power bank töltéséhez Praktikus jelzőfény a működési módhoz Beépített legnépszerűbb csatlakozók Szilárd kivitelezés Dizájnos megjelenés Power bank nagyon nagy kapacitással Ennek a power banknak a kapacitása lenyűgöző, és 30 000 mAh-t tesz ki. Ez azt jelenti, hogy rengeteg energiát használhat eszközeinek feltöltésére, ha nem tud hagyományos, konnektorból áramló áramforrást használni. Praktikus csatlakozók Ezt a készüléket kényelmesen töltheti a Lightning töltőport segítségével. Más készülékek olyan bemeneteken keresztül tudnak energiát meríteni belőle, mint a micro USB, az USB Type C és a Lightning. Kényelmes adatolvasás A burkolaton egy sáv található, amely adatokat mutat a készülék töltési folyamatának előrehaladásáról. A hátoldalon viszont egy LED-lámpa található, amely megkönnyíti a töltő helyének megtalálását a sötétben, és modern jelleget kölcsönöz neki. Szilárd és esztétikus kivitelezés A power bank rendkívül masszív burkolattal rendelkezik, amely tökéletesen védi a tartalmát. Magasról való leesés vagy kulcsokkal való karcolás esetén a kütyü nem sérül meg. Ez garancia arra, hogy hosszú ideig jól fog kinézni. Kérjük, hogy olvassa el a láblécben lévő akkumulátor ártalmatlanításról szóló tájékoztatónkat!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Dudao Power Bank külső akkumulátor 30000 mAh 3x USB LED lámpa fekete (K8s + fekete)
    Mályi
    Dudao power bank 30000 mAh 3x USB beépített LED világítással (K8+) Szüksége van egy praktikus, nagy kapacitású power bankra, amellyel könnyen hozzáférhet az energiához? Ez a Dudao forrás tökéletesen ellátja a feladatát, és biztosítja, hogy az akkumul...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Mályi
    2 hónapja, 3 hete
    13 900 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi