Dux Ducis Skin Pro tok pénztárcával iPhone 15 - Kék

3 090 Ft
Mályi
1 napja, 6 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11232587
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
iPhone 15 tok a Dux Ducis Skin Pro sorozatból, kék színű flip cover borítással A Dux Ducis Skin Pro egy stílusos tok rugalmas TPU-ból készült belső telefonbetéttel és ökológiai bőrből készült külső patenttal. A borító az iPhone 15 készülékhez igazodik , tökéletesen védi a telefont az esések vagy karcolások (például a zsebben hordott kulcsok által okozott) sérülések ellen. A képernyő és a hátsó kamera körüli megemelt élek megvédik a telefont az említett elemek megkarcolódásától, amikor azt sima felületre helyezik. Érzékeny gombokkal és kivágásokkal rendelkezik a portok számára. Tökéletes azoknak, akik értékelik a stílust, a minőséget és vigyázni szeretnének készülékükre. Specifikáció: Márka: Dux Ducis Series: Dux Ducis Skin Pro Material: PU, TPU Kompatibilitás: iPhone 15 Kék szín További jellemzők: kártyazseb, állvány funkció A Dux Ducis Skin Pro tok iPhone 15 készülékhez legfontosabb előnyei: Elegáns tok ökológiai bőrből készült állvány funkcióval. Stílusos kialakítás - A tok elegáns kialakítással rendelkezik, amely minden helyzetben működik. Nem számít, hogy üzleti találkozóról vagy egy egyszerű társasági beszélgetésről van szó. Tartós és tartós - A tartozék kellemes tapintású ökológiai bőrből készült, és belső, ütésálló TPU borítás támogatja . Teljes védelem - A borító zárt kialakításának köszönhetően a telefon minden oldalról tökéletesen védett. Állvány funkció - A tok összehajtható, így kényelmes állvánnyá alakítható . Éppen megfelelő filmnézéshez vagy fényképek megtekintéséhez. Praktikus zseb - A fedőlap belső oldalán egy praktikus zseb található a hitelkártya, névjegykártya vagy személyi igazolvány számára. Integrált gombok - Megakadályozza, hogy szennyeződések kerüljenek a pad alá. Pontos kivágások - Garantálja a könnyű hozzáférést az összes szükséges porthoz.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Dux Ducis Skin Pro tok pénztárcával iPhone 15 Pro - Rózsaszín
    Mályi
    iPhone 15 Pro tok a Dux Ducis Skin Pro sorozatból, rózsaszínű flip cover borítással A Dux Ducis Skin Pro egy stílusos tok rugalmas TPU-ból készült belső telefonbetéttel és ökológiai bőrből készült külső patenttal. A borító az iPhone 15 Pro készülékhe...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Mályi
    1 hónapja, 3 hete
    3 090 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi