Joyroom JR-Mag-M2 MagSafe mágneses telefongyűrű - lila

6 390 Ft
Mályi
2 hete, 3 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12366822
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egyéb eladó
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Joyroom JR-Mag-M2 MagSafe mágneses telefontartó - lila A telefont mindig elérhető közelségbe, ugyanakkor biztonságosan és stabilan tartja. Ismerje meg a Joyroom JR-Mag-M2 mágneses tartót elegáns lila színben. Az erős mágnesek egy helyen tartják a telefont. A tartó az iPhone 12, 13, 14, 15 készülékekkel működik. A Joyroom JR-Mag-M2 mágneses tartó legfontosabb előnyei: Garantálja a stabilitást és a biztonságot. Az erős mágnesek intenzív mozgás közben is a helyén tartják a telefont. Állvánnyá alakítható. Megkönnyíti a videók és fényképek megtekintését. A fogantyú könnyen eltávolítható. Lehetővé teszi a vezeték nélküli töltési funkció szabad használatát. Nagyfokú kényelmet biztosít. A TPU bevonatú fogantyú kényelmes használatot és biztos fogást biztosít. Kompakt méretekkel rendelkezik. Kis mérete és kis súlya miatt bármilyen hátizsákba, táskába vagy pénztárcába elfér. Specifikáció: Márka: Joyroom Modell: JR-Mag-M2 Kompatibilis eszközök: iPhone 12 és újabb Anyag: műanyag, cinkötvözet, TPU Lila szín Könnyen használható A fogantyú levétele rendkívül egyszerű és intuitív. A tartó lehetővé teszi a gyors váltást a tartó és a vezeték nélküli töltés használata között. Kényelmes és csúszásmentes A TPU anyaggal borított fogantyú nemcsak a kényelmes használatot, hanem biztos fogást is biztosít. Kompakt kialakítás Könnyen elfér bármilyen táskában, hátizsákban vagy pénztárcában. Garantálja, hogy bármikor hozzáférjen a telefonjához.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Mályi
    Joyroom JR-Mag-M2 MagSafe mágneses telefon tartó - kék A telefont mindig elérhető közelségbe, ugyanakkor biztonságosan és stabilan tartja. Fedezze fel a Joyroom JR-Mag-M2 mágneses tartót elegáns kék színben. Az erős mágnesek egy helyen tartják a tele...
    • Egyéb eladó - Mályi
    2 hete, 3 napja
    6 390 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi