Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező - fehér (3 db)

2 690 Ft
Mályi
2 hete, 6 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11880289
  • Kategória: Eladó termékek
  • Alkategória: Elektronika
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező - fehér (3 db) Felejtse el a rendetlenséget az íróasztalán! A JR-ZS368 szervező egy olyan megoldás, amely rendben tartja a kábeleket, miközben egyedülálló előnyöket és funkciókat kínál. Hagyja, hogy íróasztala felesleges felhajtás nélkül váljon munkahelyévé. A JR-ZS368 legfontosabb előnyei: Rendet teremt az íróasztalán: A kábelrendezőnek köszönhetően asztala mindig rendezett lesz, és a kábelek is rendezettek lesznek. Öntapadós felület: Az erős akrilszalag garantálja, hogy a szervező a felülettől függetlenül a helyén marad. Kompakt méret és könnyen elrejthető: A kis forma lehetővé teszi a szervező diszkrét elhelyezését. Ennek köszönhetően nem feltűnő. Kompatibilitás a legfeljebb 7,5 mm átmérőjű kábelekkel: A termék támogatja a különböző típusú kábeleket, alkalmazkodva az Ön igényeihez. Specifikáció: Márka: 1: Joyroom Modell: JR-ZS368 Fehér szín Anyag: Jroom Joyroom ABS + PC Kompatibilitás: legfeljebb 7,5 mm átmérőjű kábelekhez A készlet a következőket tartalmazza: JR-ZS368 szervezőből 3 db. Nincs több rendetlenség A szervező garantálja a teljes funkcionalitást intenzív használat mellett is. Nem kell többé aggódnia amiatt, hogy a kábelek kezelése problémává válik. Kompakt méret és könnyen elrejthető Kis méretének köszönhetően a szervező nem vonzza a felesleges figyelmet. Könnyedén elrejtheti a szem elől, és mégis élvezheti a rendezett íróasztalt. Kompatibilitás a különböző típusú kábelekkel A termék támogatja a különböző típusú, legfeljebb 7,5 mm átmérőjű kábeleket, így univerzális megoldást kínál az összes elektronikus eszközéhez. Függetlenül attól, hogy töltőről vagy USB-kábelről van szó, a szervezőnk mindig kéznél tartja őket. Készen áll a rendszerezésre? Fedezze fel, milyen egyszerű rendet tartani az íróasztalán. Rendelje meg a JR-ZS368 szervezőt, és élvezze a rendezett munkaterületet még ma!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Joyroom JR-ZS368 Mágneses kábelrendező 3 db - fekete
    Mályi
    Joyroom JR-ZS368 mágneses kábelrendező 3 csomag (fekete) A Joyroom mágneses kábelrendező egy kivételes megoldás, amely hihetetlenül egyszerűvé teszi a kábelrendezést. Segítségükkel könnyen és gyorsan rendet tehetsz a kábeleid között anélkül, hogy agg...
    • Elektronika - Mályi
    2 napja, 6 órája
    2 590 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi