Joyroom JR-ZS403 összecsukható mágneses autós tartó műszerfalra - szürke

7 190 Ft
Mályi
2 napja, 5 órája


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12373790
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Joyroom JR-ZS403 összecsukható mágneses autós telefontartó - sötétszürke A Joyroom JR-ZS403 összecsukható tartó biztonságos és stabil rögzítést biztosít okostelefonjának. Az erős N52 neodímium mágneseknek és a MagSafe rendszerrel való kompatibilitásnak köszönhetően a telefon stabilan rögzül, így a vezető az útra koncentrálhat. Az összecsukható kialakítás és az állítható zsanér (270 fokban) helytakarékos és páratlanul kényelmes használatot biztosít. A Joyroom JR-ZS403 tartó legfontosabb előnyei: Biztonságosan tartja a telefont (beleértve a MagSafe rendszerű iPhone-okat is). Beépített dupla N52 neodímium mágnesekkel rendelkezik. Helyet takarít meg a műszerfalon és a konzolon, pl. egy Teslában. Összecsukható és 270 fokban állítható zsanérral rendelkezik. Nagyon kényelmes vezetés közben. Az alapja 360 fokban forgatható. Erős és stabil rögzítést biztosít. Kiváló hőállóságú 3M ragasztóval rendelkezik. Nem csak tartós, hanem nagyon modernnek is tűnik. A fogantyú alumínium ötvözetből készült. Specifikáció: Márka: Márka: Joyroom Modell: Joyroom: JR-ZS403 Beépítési hely: műszerfal Kompatibilis telefon mérete: 4-7'' Anyag: alumínium ötvözet MagSafe kompatibilis: Igen Taupe Stabil markolat MagSafe technológiával A Joyroom JR-ZS403 összecsukható tartó N52 neodímium mágneseket használ - kompatibilis a MagSafe technológiával. A telefonod nem csak a legdinamikusabb menet közben marad a helyén, de lehetővé teszi a készülék gyors fel- és levételét is. Összecsukható kialakítás és állítható zsanér Összecsukható kialakításának és 270 fokban állítható zsanérjának köszönhetően a Joyroom JR-ZS403 fogantyú nemcsak helyet takarít meg, hanem lehetővé teszi, hogy a betekintési szöget egyéni igényeidhez igazítsd. Ez a funkció sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a telefon használatát az autóban. Páratlan beállítási kényelem A 360 fokban forgatható talp nagyszerű kényelmet biztosít. Akár GPS-ként használja a telefont, akár kedvenc lejátszási listáját hallgatja, mindig biztos lehet benne, hogy a telefon az optimális pozícióban van. Tartósság, amelyre számíthat A Joyroom JR-ZS403 tartóban használt 3M ragasztó nemcsak erős és stabil rögzítést biztosít, hanem olyan tartósságot is, amely a legforróbb nyarat is kibírja. Még a forró napokon is bízhatsz a fogantyú tapadásában. Sokoldalú telepítés: szerelje fel, ahová csak akarja! Az univerzális felszerelhetőség teszi a Joyroom JR-ZS403 tartót mindenki számára tökéletes választássá. Akár a Tesla műszerfalára, akár a konzolra szereled, ez a tartó alkalmazkodik az igényeidhez.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Mályi
    Joyroom JR-ZS403 összecsukható mágneses autós telefontartó - fekete A Joyroom JR-ZS403 összecsukható tartó biztonságos és stabil rögzítést biztosít okostelefonjának. Az erős N52 neodímium mágneseknek és a MagSafe rendszerrel való kompatibilitásnak kö...
    • Autóalkatrész - Mályi
    2 napja, 5 órája
    7 190 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi