Joyroom mágneses autós telefontartó műszerfalra fekete (JR-ZS366)

8 890 Ft
Mályi
1 hete, 2 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11861640
  • Kategória: Jármű
  • Alkategória: Autóalkatrész
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Joyroom mágneses autós telefontartó a pilótafülkébe, műszerfalra fekete (JR-ZS366) Biztosítson magának egy felejthetetlen utazást a Joyroom JR-ZS366 autós telefontartóval! Ez az innovatív mágneses telefontartó páratlan kényelmet és biztonságot nyújt a mobileszközök autóban történő használatakor. A legmagasabb elvárásoknak megfelelően készült, ötvözve a szilárdságot, a könnyű használatot és a stílusos dizájnt. Akár üzleti úton van, akár családi kirándulásra indul, a Joyroom JR-ZS366 még élvezetesebbé teszi az utazást! A Joyroom JR-ZS366 legfontosabb előnyei: Szuper erős mágneses erő: A 20 megerősített N52 mágnessel a tartó a legdurvább utazás során is a helyén tartja a telefonodat. Háromszor erősebb nanogél tapadókorong: A frissített tapadókorong most háromszor erősebb, miközben mosható és újrafelhasználható. Sokoldalú kialakítás: A túlméretezett 3M ragasztós tartógyűrű levehető kialakítással lehetővé teszi, hogy a tartót az autó különböző felületeihez igazítsa. Univerzális rögzítés: A tartó biztonságosan tartja a műszerfalat, a szélvédőt vagy a szellőzőnyílást, alkalmazkodva az Ön preferenciáihoz. Rugalmas gömbfej és tartókar: Könnyedén beállíthatja a legkényelmesebb betekintési szöget, miközben biztosítja a készülék stabilitását. Szuper erős mágneses erő A 20 megerősített N52 mágnes használata a kulcsa annak, hogy tartósan és biztonságosan tartsa telefonját utazás közben. Az útviszonyoktól függetlenül a Joyroom JR-ZS366 erősen tart, kiküszöbölve a készülék véletlen leejtésének kockázatát. Ez a megbízhatóság, amelyben megbízhatsz. Háromszor erősebb Nano Gel tapadókorong A legújabb nano gélből készült tapadókorong technológiai ugrást jelent a tapadás szempontjából. Háromszor erősebb, mint a hagyományos tapadókorongok, ráadásul könnyen tisztítható és többszöri használatra is készen áll. Ne aggódjon amiatt, hogy hosszú utakon elveszíti a tapadást - a Joyroom JR-ZS366 végig szilárdan a helyén marad. Sokoldalú kialakítás Változtassa a szerelési helyet igényei szerint! A megnagyobbított 3M ragasztógyűrű levehető kialakítással lehetővé teszi, hogy a tartót könnyedén áthelyezhesd az autó különböző felületei között. Reagáljon a változó utazási körülményekre a fogantyú igényeihez igazításával. Univerzális rögzítés Függetlenül attól, hogy a műszerfalra, a szélvédőre vagy a szellőzőnyílásra történő rögzítést részesíti előnyben - a Joyroom JR-ZS366 tökéletesen működik. Az univerzális rögzítésnek köszönhetően teljes szabadságot élvez, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb helyet. Rugalmas gömbfej és tartókar Állítsa be a látószöget egy szempillantás alatt! A rugalmas gömbfej és az állítható tartókar segítségével könnyedén beállíthatja a tartót az optimális látószögre. Tegye még kényelmesebbé az utazást, ha teljes mértékben kontrollálhatja készüléke helyzetét.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Mályi
    Mágneses tartó a Joyroom JR-ZS366 telefon műszerfalra szerelve - fekete Biztonságos és kényelmes autós utazások - csak a Joyroom JR-ZS366 telefontartóval. Ne pazarolja többé az idejét a nem biztonságos vezetési gyakorlatokra - ezzel a tartómodellel b...
    • Autóalkatrész - Mályi
    4 hete, 1 napja
    6 290 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi