Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic tok iPhone 15 Pro Max - fekete

4 790 Ft
Mályi
2 hete, 3 napja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12372538
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Mobiltelefon, Mobil tartozékok
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok MagSafe-val iPhone 15 Pro Max készülékhez - Fekete Tartós Nillkin Super Frosted Shield Pro tok képes megvédeni a tabletet a komolyabb sérülésektől, miután az a padlóra esett. Rugalmas TPU keretből és merev PC hátlapból áll. A keret megkönnyíti a tok felhelyezését a telefonra, a hátlap pedig merevíti az egész szerkezetet. A sarkok úgy vannak kialakítva, hogy elnyeljék az ütközési energiát. A hátsó kamera és a képernyő körüli megemelt élek elválasztják ezeket az elemeket a felülettől, amelyen megkarcolódhatnak. A tok Nillkin Super Frosted Shield Pro lehetővé teszi a vezeték nélküli töltést is a MagSafe töltővel. Beépített erős neodímium mágnesekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy a telefon lecsússzon a töltőről. Kényelmes a használata és nagyon tartós. A Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok legfontosabb előnyei: Támogatja a vezeték nélküli töltést. Nem kell levennie a tokot, ha vezeték nélkül szeretné tölteni a telefonját, pl. MagSafe töltővel. Kiváló védelmet nyújt a sérülésekkel szemben. Beépített réteggel rendelkezik, amely légpárnaként működik. Nem fog kiesni a kezedből, vagy lecsúszni az asztalról. A tok csúszásgátló anyaggal van bevonva. Védi a fényképezőgép lencséit. A tok emelt élekkel rendelkezik. Növeli a táblagépen végzett munka kényelmét. Pontosan kivágott lyukakkal rendelkezik a kábelcsatlakozó és a gombok számára. Specifikáció: Márka: Nillkin Sorozat: Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok Material: TPU, PC Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max Fekete szín Hatékony telefonvédelem minden helyzetben Nem számít, milyen intenzíven használja telefonját, a Nillkin Super Frosted Shield Pro tok minden helyzetben teljes körű védelmet nyújt a sérülések ellen. A két anyag (rugalmas TPU és szilárd PC) használata biztosítja, hogy készüléked minden felülete megfelelő szintű védelmet kapjon. A sarkok légzsákként működnek: elnyelik a nagy magasságból történő eséseket is. A Nillkin Super Frosted Shield Pro tok megvédi a lencséket a karcolásoktól A fényképezőgép lencséi gyakran karcolódnak, ami csökkenti a készített fényképek minőségét. A NillkinSuper Frosted Shield Pro tokban megerősített peremekettalálsz ezen elemek körül. Ezek hatékonyan védik a lencséket a karcolásoktól, elválasztva őket attól a felülettől, amelyre a telefont helyezi. Kényelmes, csúszásmentes anyaggal A csúszásgátló bevonat használata azt jelenti, hogy a telefon nem esik ki a kezéből, és nem csúszik le az asztalról. Ezenkívül ez az anyag biztosítja a készülék használatának nagyfokú kényelmét, és bőrbarát. Pontosan kivágott lyukak a dugók számára A telefon használatának teljes kényelme, valamint a sérülésnek leginkább kitett helyek hatékony védelme érdekében a dugók körüli összes lyuk nagyon pontosan lett kivágva. Tökéletes kivágások A tok pontosan kivágott lyukakkal rendelkezik a kamera, a hangszórók és a töltőcsatlakozó számára. Minden pontosan az adott telefonmodellre van szabva.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.




Elhelyezkedés
Mályi


Hasonló hirdetések

  • Mályi
    Nillkin Super Frosted Shield Pro mágneses tok MagSafe-val iPhone 15 Pro Max készülékhez - Kék Tartós Nillkin Super Frosted Shield Pro tok képes megvédeni a tabletet a komolyabb sérülésektől, miután az a padlóra esett. Rugalmas TPU keretből és merev P...
    • Mobiltelefon, Mobil tartozékok - Mályi
    2 hete, 3 napja
    4 790 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bluedigital

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mályi